Feed Provided By 24chasa
Ще намалеят и преводите на пари отвън

Има риск десетки хиляди българи в Гърция да загубят работата си и да се върнат в България, ако се развият мрачните сценарии за съдбата на гръцката икономика. Това прогнозира в интервю за “24 часа” бившият социален министър Иван Нейков.
У нас обаче не се предлагали такива работни места,
Ще намалеят и преводите на пари отвън Има риск десетки хиляди българи в Гърция да загубят работата си и да се върнат в България, ако се развият мрачните сценарии за съдбата на гръцката икономика. Това прогнозира в интервю за “24 часа” бившият социален министър Иван Нейков. У нас обаче не се предлагали такива работни места,

ИНИЦИАТИВА

Припомняме нашата инициатива “Карай умно, стигни жив!”, която направихме през август 2006 година - преди 9 години, заради зачестилите през последните дни тежки катастрофи с жертви и пострадали у нас.
В петък, който уместно бе наречен “черен”, загинаха 9 души. През почивните дни трагедиите по пътищата продължиха.
ИНИЦИАТИВА Припомняме нашата инициатива “Карай умно, стигни жив!”, която направихме през август 2006 година - преди 9 години, заради зачестилите през последните дни тежки катастрофи с жертви и пострадали у нас. В петък, който уместно бе наречен “черен”, загинаха 9 души. През почивните дни трагедиите по пътищата продължиха.
Русенец с прякор Баба близо 3 г. източвал банкови сметки на чужденци от Западна Европа и Украйна. Той работел за някакъв молдовец, факир в компютрите, който се заличил, преди да го спипат.
Но Баба (на турски “татко”) и 11 негови авери са разобличени и дадени на съд. Ще отговарят за участие в престъпна група за пране на пари от компютърни измами.
Русенец с прякор Баба близо 3 г. източвал банкови сметки на чужденци от Западна Европа и Украйна. Той работел за някакъв молдовец, факир в компютрите, който се заличил, преди да го спипат. Но Баба (на турски “татко”) и 11 негови авери са разобличени и дадени на съд. Ще отговарят за участие в престъпна група за пране на пари от компютърни измами.

МВР използва техника на чужди служби, за да разкрие убиеца на 16-годишния Георги Игнатов.
Ученикът от Националната търговско-банкова гимназия бе открит мъртъв, прободен с нож в гърдите, на пейка в Борисовата градина на 2 юни малко след 12 часа.
Вече 35 дни няма задържан или заподозрян за престъплението.
МВР използва техника на чужди служби, за да разкрие убиеца на 16-годишния Георги Игнатов. Ученикът от Националната търговско-банкова гимназия бе открит мъртъв, прободен с нож в гърдите, на пейка в Борисовата градина на 2 юни малко след 12 часа. Вече 35 дни няма задържан или заподозрян за престъплението.
“Ако се случи нещо лошо, пиеш, за да забравиш. Ако се случи нещо хубаво, пиеш, за да го отпразнуваш, а ако нищо не се случва, пиеш докато се случи нещо.”
Цитатът на Чарлз Буковски е написан на късметчето, което Ивайло Григоров си изтегля със следобедното кафе на 7 юни. Ден по-късно обаче му се случва нещо, което не всеки може да опише.
“Ако се случи нещо лошо, пиеш, за да забравиш. Ако се случи нещо хубаво, пиеш, за да го отпразнуваш, а ако нищо не се случва, пиеш докато се случи нещо.” Цитатът на Чарлз Буковски е написан на късметчето, което Ивайло Григоров си изтегля със следобедното кафе на 7 юни. Ден по-късно обаче му се случва нещо, което не всеки може да опише.
Извършителят на опита за убийство на 27- годишната Галина Георгиева от Бургас, осъществен рано сутринта в събота, 4 юли, в парк „Славейков”, е задържан в Сливен от служители на сектор „Криминална полиция” и „Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас. Това е 28- годишният криминално проявен Г.А. от Сливен, имал връзка с жертвата си.
Извършителят на опита за убийство на 27- годишната Галина Георгиева от Бургас, осъществен рано сутринта в събота, 4 юли, в парк „Славейков”, е задържан в Сливен от служители на сектор „Криминална полиция” и „Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас. Това е 28- годишният криминално проявен Г.А. от Сливен, имал връзка с жертвата си.


Еврокомисарят по земеделие Фил Хоуган пристига за първи път на официално посещение в България. Той ще бъде у нас на 10 юли, съобщиха източници от представителството на ЕК в София.
По време на визитата си Хоуган ще има срещи с премиера Бойко Борисов и министърката на земеделието Десислава Танева. На тях ще се обсъждат мерки за подкрепа на млечния
Еврокомисарят по земеделие Фил Хоуган пристига за първи път на официално посещение в България. Той ще бъде у нас на 10 юли, съобщиха източници от представителството на ЕК в София. По време на визитата си Хоуган ще има срещи с премиера Бойко Борисов и министърката на земеделието Десислава Танева. На тях ще се обсъждат мерки за подкрепа на млечния
44 кредита, отпуснати от КТБ, се разследват като потенциални канали за източване на пари от банката. Това става ясно от отчета на синдиците Росен Ангелчев и Лазар Илиев за миналата седмица.
В него се казва, че фирмата “Аликс партнърс”, която бе наета да проследи източването на пари от банката, е започнала проверка на 24 кредита в периода 29 юни -
44 кредита, отпуснати от КТБ, се разследват като потенциални канали за източване на пари от банката. Това става ясно от отчета на синдиците Росен Ангелчев и Лазар Илиев за миналата седмица. В него се казва, че фирмата “Аликс партнърс”, която бе наета да проследи източването на пари от банката, е започнала проверка на 24 кредита в периода 29 юни -
Може ли Гърция да бъде
оставена да се самосрути

Pеферендумът в Гърция от 5 юли всъщност е без никакво значение - и “не”, и “да” не променя нищо. Банките са затворени, Атина дължи 340 млрд. евро, икономиката и? е спаднала с 25% и продължава отново надолу. Дори и да не дава една лепта към кредиторите, Гърция има нужда от нови заеми,
Може ли Гърция да бъде оставена да се самосрути Pеферендумът в Гърция от 5 юли всъщност е без никакво значение - и “не”, и “да” не променя нищо. Банките са затворени, Атина дължи 340 млрд. евро, икономиката и? е спаднала с 25% и продължава отново надолу. Дори и да не дава една лепта към кредиторите, Гърция има нужда от нови заеми,

Това, което ще се случи в Гърция след референдума, е по-важно от самия изход от гласуването. Това заяви шефът на “Голдман Сакс” за Европа Хю Пил, цитириан от изданието “Бизнес инсайдър”.
l “Да” и оставка на Алексис Ципрас и Янис Варуфакис. Това е най-благоприятният за пазарите сценарий. Варуфакис вече обяви, че ще напусне поста си,
Това, което ще се случи в Гърция след референдума, е по-важно от самия изход от гласуването. Това заяви шефът на “Голдман Сакс” за Европа Хю Пил, цитириан от изданието “Бизнес инсайдър”. l “Да” и оставка на Алексис Ципрас и Янис Варуфакис. Това е най-благоприятният за пазарите сценарий. Варуфакис вече обяви, че ще напусне поста си,
23.00 ч. При обработени 73% от гласовете, резултатът от гръцкия референдум е вече 62 на сто не и само 38 на сто - да, предава Си Ен Ен директно от гръцката столица.
22.30 ч. При обработени 66% от подадените гласове на референдума в Гърция - 61% казват не на кредиторите и само 39 % - да, съобщи Си Ен Ен, която предава директно от гръцката столица.
23.00 ч. При обработени 73% от гласовете, резултатът от гръцкия референдум е вече 62 на сто не и само 38 на сто - да, предава Си Ен Ен директно от гръцката столица. 22.30 ч. При обработени 66% от подадените гласове на референдума в Гърция - 61% казват не на кредиторите и само 39 % - да, съобщи Си Ен Ен, която предава директно от гръцката столица.
Президентът на Европейският съвет (който се състои от ръководителите на правителствата на страните членки на ЕС - б.а.) Доналд Туск написа преди минути в туитър: Свиках срещата на върха във вторник вечерта в 18 ч да обсъдим ситуацията след референдума в Гърция.Възможно е срещата да бъде и видеоконферентна.
Президентът на Европейският съвет (който се състои от ръководителите на правителствата на страните членки на ЕС - б.а.) Доналд Туск написа преди минути в туитър: Свиках срещата на върха във вторник вечерта в 18 ч да обсъдим ситуацията след референдума в Гърция.Възможно е срещата да бъде и видеоконферентна.

Светият отец ще бъде 8 дни в Еквадор, Боливия и Парагвай
Папа Франциск потегли вчера на 8-дневна визита в Латинска Америка, която ще го отведе последователно в Еквадор, Боливия и Парагвай, предаде АФП. Там той отново
ще отправи
 послание за
 повече социална
 справедливост, 
за борба с бедността и за опазване на околната среда.
Светият отец ще бъде 8 дни в Еквадор, Боливия и Парагвай Папа Франциск потегли вчера на 8-дневна визита в Латинска Америка, която ще го отведе последователно в Еквадор, Боливия и Парагвай, предаде АФП. Там той отново ще отправи послание за повече социална справедливост, за борба с бедността и за опазване на околната среда.
Бившият премиер Андонис Самарас обяви нази нощ, че напуска ръководството на консервативната партия „Нова демокрация“, след като гърците отхвърлиха с голямо мнозинство на референдум налагането на мерки за строги икономии, съобщи БГНЕС.
„Разбирам, че нашето голямо движение има нужда от ново начало. От днес аз напускам ръководството“,
Бившият премиер Андонис Самарас обяви нази нощ, че напуска ръководството на консервативната партия „Нова демокрация“, след като гърците отхвърлиха с голямо мнозинство на референдум налагането на мерки за строги икономии, съобщи БГНЕС. „Разбирам, че нашето голямо движение има нужда от ново начало. От днес аз напускам ръководството“,
В телефонен разговор германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Франсоа Оланд са достигнали до съгласие за провеждането на извънредна среща на върха на лидерите от ЕС на 7 юли, предава германският вестник Frankfurter Allgemeine Zeitung, позовавайки се на съобщение от представител на Бундестага.
В телефонен разговор германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Франсоа Оланд са достигнали до съгласие за провеждането на извънредна среща на върха на лидерите от ЕС на 7 юли, предава германският вестник Frankfurter Allgemeine Zeitung, позовавайки се на съобщение от представител на Бундестага.

“Ислямска държава” разспространи шокиращо видео как екзекутира 25 сирийски военни на сцената на римски амфитеатър в древния град Палмира, съобщи Ройтерс. Военните са разстреляни с пистолети от млади момчета на възраст между 9 и 13 години. На екзекуцията присъстват стотици хора, виждат се и познатите черни знамена на джихадистите.
“Ислямска държава” разспространи шокиращо видео как екзекутира 25 сирийски военни на сцената на римски амфитеатър в древния град Палмира, съобщи Ройтерс. Военните са разстреляни с пистолети от млади момчета на възраст между 9 и 13 години. На екзекуцията присъстват стотици хора, виждат се и познатите черни знамена на джихадистите.
Гърция е в хуманитарна криза, каза гръцкият премиер Алексис Ципрас в реч по телевизията.
Той благодари на гръцкия народ от телевизионния екран за смелия исторически вот. Благодаря ви, показахте, че когато искаме нещо, можем да го постигнем, каза той. Според него резултатът от референдума не е вот против Европа,
Гърция е в хуманитарна криза, каза гръцкият премиер Алексис Ципрас в реч по телевизията. Той благодари на гръцкия народ от телевизионния екран за смелия исторически вот. Благодаря ви, показахте, че когато искаме нещо, можем да го постигнем, каза той. Според него резултатът от референдума не е вот против Европа,
Въпреки уверенията на гръцкото правителство, че
Въпреки уверенията на гръцкото правителство, че "не" няма да доведе до излизане от еврото, повечето наблюдатели казват, че то ще доведе до по-несигурно бъдеще, особено ако ЕЦБ спре подкрепата си за гръцките банки, пише Асошиейтед прес в анализ на вариантите пред Гърция. Някои европейски политици, включително Йерун Дейселблум,
Пет финансови варианта за Гърция описва Стивън Фидлър в
Пет финансови варианта за Гърция описва Стивън Фидлър в "Уол Стрийт Джърнал". Те са писани преди резултата от референдума, но очертават рамката на възможностите. 1. Гърция остава в еврозоната. 2. Гърция с евро, но извън еврозоната. Няма да се въвежда драхма, а Гърция ще стане - подобно на Черна гора - "поредната относително бедна и едностранно
Тя е първата жена с приза
Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова бе удостоена с престижната Награда за мир на Мостар за 2015 г., съобщиха от организацията.
Призът и? бе връчен от Любо Бешлич, кмет на град Мостар, и Сафет Уршевич, директор на Центъра за мир в града. Бокова бе там по повод честването на 10-годишнината от вписването на стария
Тя е първата жена с приза Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова бе удостоена с престижната Награда за мир на Мостар за 2015 г., съобщиха от организацията. Призът и? бе връчен от Любо Бешлич, кмет на град Мостар, и Сафет Уршевич, директор на Центъра за мир в града. Бокова бе там по повод честването на 10-годишнината от вписването на стария

Принцеса Шарлот - второто дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе кръстена в неделя следобед в църквата “Света Мария Магдалена” в Сандрингам, Източна Англия, съобщи Ройтерс.
Церемонията бе поверена на Кентърбърийския архиепископ Джъстин Уелби. Бебето бе кръстено с вода от р. Йордан. Така бе кръстен и принц Джордж.
Принцеса Шарлот - второто дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе кръстена в неделя следобед в църквата “Света Мария Магдалена” в Сандрингам, Източна Англия, съобщи Ройтерс. Церемонията бе поверена на Кентърбърийския архиепископ Джъстин Уелби. Бебето бе кръстено с вода от р. Йордан. Така бе кръстен и принц Джордж.
Гръцкото правителство ще трябва да води тежка битка, за да убеди еврогрупата да се събере спешно. Ройтерс съобщи, че тя няма планове за спешно заседание на финансовите министри в отговор на
Гръцкото правителство ще трябва да води тежка битка, за да убеди еврогрупата да се събере спешно. Ройтерс съобщи, че тя няма планове за спешно заседание на финансовите министри в отговор на "не" на вота. "Няма начин. Министирите няма да има какво да дискутират", е казал източник на агенцията. Тя припомня, че Ципрас обяви реферeндума,
Гърци започнаха да се събират пред парламента снощи, за да празнуват резултата, който убедително каза
Гърци започнаха да се събират пред парламента снощи, за да празнуват резултата, който убедително каза "не" на кредиторите, предаде Би Би Си. Според анализотари в Гърция младите са участвали най-активно във вота и са грасували с "не", докато по-възрастните гласоподаватели са дали масивно гласа си за "да".
След обработени 27,04 % от вота, публикуваните на сайта на Министерство на вътрешните работи на Гърция официални частични резултати показват, че с „не“ са гласували 60,65 %, а с „да“ 39,35 %.
Валидните бюлетини с 94,39 %, невалидните 4,86 %, а пуснатите бели бюлетини са 0,75
След обработени 27,04 % от вота, публикуваните на сайта на Министерство на вътрешните работи на Гърция официални частични резултати показват, че с „не“ са гласували 60,65 %, а с „да“ 39,35 %. Валидните бюлетини с 94,39 %, невалидните 4,86 %, а пуснатите бели бюлетини са 0,75
Първите официални данни, публикувани на сайта на Министерство на вътрешните работи на Гърция, от провелия се референдум, на който гърците трябваше да одобрят или отхвърлят условията, при които международните кредитори са съгласни да отпуснат нови средства за Гърция, показват с „не“ са гласували 59,98% или 254 999 души, а с „да“ 40,
Първите официални данни, публикувани на сайта на Министерство на вътрешните работи на Гърция, от провелия се референдум, на който гърците трябваше да одобрят или отхвърлят условията, при които международните кредитори са съгласни да отпуснат нови средства за Гърция, показват с „не“ са гласували 59,98% или 254 999 души, а с „да“ 40,
Гръцкият държавен министър Никос Папас каза, че до 20 юли ще има споразумение с кредиторите на страната. Това той обяви в „Туитър“, предаде The Telegraph.
На 20 юли Гърция трябва да плати на ЕЦБ 3,5 млрд. евро.
Същевременно от коалиционния партньор, партия „Каменнос“ обявиха, че „гръцкият народ доказа, че не може да бъде изнудван,
Гръцкият държавен министър Никос Папас каза, че до 20 юли ще има споразумение с кредиторите на страната. Това той обяви в „Туитър“, предаде The Telegraph. На 20 юли Гърция трябва да плати на ЕЦБ 3,5 млрд. евро. Същевременно от коалиционния партньор, партия „Каменнос“ обявиха, че „гръцкият народ доказа, че не може да бъде изнудван,
Спокойно и при висока избирателна активност протече референдума в град Комотини, Северна Гърция. Според представители на държавната администрация в деня на размисъл и до обяд в деня на вота не са регистрирани случаи на агитация и други нарушения.
Всички 256-те секции в областта Родопи, чийто център е Комотини отвориха точно в 7 часа.
Спокойно и при висока избирателна активност протече референдума в град Комотини, Северна Гърция. Според представители на държавната администрация в деня на размисъл и до обяд в деня на вота не са регистрирани случаи на агитация и други нарушения. Всички 256-те секции в областта Родопи, чийто център е Комотини отвориха точно в 7 часа.
Правителството ни има готовност за незабавно възобновяване на преговорите с международните кредитори. Нашето желание е да се постигне споразумение.
Това каза говорителят на гръцкия премиер Алексис Ципрас Гаврил Сакеларидис след като стана ясно, че на днешния референдум гръцките избиратели са отхвърлили условията на международните кредитори - ЕК,
Правителството ни има готовност за незабавно възобновяване на преговорите с международните кредитори. Нашето желание е да се постигне споразумение. Това каза говорителят на гръцкия премиер Алексис Ципрас Гаврил Сакеларидис след като стана ясно, че на днешния референдум гръцките избиратели са отхвърлили условията на международните кредитори - ЕК,
65% е избирателната активност в Гърция. Според данните от екзит пола, мнозинството гърци са гласували с
65% е избирателната активност в Гърция. Според данните от екзит пола, мнозинството гърци са гласували с "не", съобщава Euronews. Такива данни дават и три независими социологически агенции. И трите посочват, че "не" печели. "Не"- то означава, че гръцките гласоподаватели не приемат условията на международните кредитори.
Германският канцлер Ангела Меркел е силно изнервена от поведението на Ципрас и не е скрила разочарованието си пред своите колеги от ХДС, пише сп. “Шпигел”. Според анализите в изданието Меркел няма да издържи дълго на власт, ако Гърция повлече след себе си еврото. Тя в никакъв случай не искала канцлерството и? да остане в историята със загубата на
Германският канцлер Ангела Меркел е силно изнервена от поведението на Ципрас и не е скрила разочарованието си пред своите колеги от ХДС, пише сп. “Шпигел”. Според анализите в изданието Меркел няма да издържи дълго на власт, ако Гърция повлече след себе си еврото. Тя в никакъв случай не искала канцлерството и? да остане в историята със загубата на

Банковата система ще рухне веднага
Ако гърците отхвърлят реформите, в страната ще настане истински Армагедон. Това предупреди шефът на Европарламента Мартин Шулц.
В статия за германския в. “Велт ам Зонтаг” той заявява, че може да се стигне до хуманитарна криза в съседката ни, ако там спрат да се дават пари.
Банковата система ще рухне веднага Ако гърците отхвърлят реформите, в страната ще настане истински Армагедон. Това предупреди шефът на Европарламента Мартин Шулц. В статия за германския в. “Велт ам Зонтаг” той заявява, че може да се стигне до хуманитарна криза в съседката ни, ако там спрат да се дават пари.
Докато траеше допитването, хората все така се редяха пред банкоматитеЯдосани, изморени и уплашени, гърците се отправиха в неделя към урните на насрочения от правителството референдум, който трябваше да реши тяхната съдба, но има потенциала да разклати из основи и финансовата стабилност на Европа. Те пуснаха бюлетина за това дали приемат мерките,
Докато траеше допитването, хората все така се редяха пред банкоматитеЯдосани, изморени и уплашени, гърците се отправиха в неделя към урните на насрочения от правителството референдум, който трябваше да реши тяхната съдба, но има потенциала да разклати из основи и финансовата стабилност на Европа. Те пуснаха бюлетина за това дали приемат мерките,

"Европа няма да понесе съществени икономически щети, ако Гърция излезе от Еврозоната, но за Гърция последствията ще са значително по-лоши", заяви австрийският министър на финансите Ханс Йорг Шелинг, цитиран от Ройтерс. „За Европа ще е лесно да се справи икономически. За Гърция това ще е значително по-драматично“, каза още той.

"В момента бизнесът в Гърция работи на вересия", казва Бейхан Мустафа, собственик на магазин в турската махала на Комотини. Той зарежда стоки с уговорката, че ще ги заплати при отварянето на банките. От създалата се ситуация, обаче губят фирмите, които работят с чужбина. Те не могат да правят внос, заради ограниченията в банковите разплащания.
Премиерът на Гърция Алексис Ципрас може след референдума да извърши промени в правителството по предложение на кредиторите, пише вестник Naftemporiki.
Във връзка с това в резиденцията на премиера в събота са се състояли няколко срещи с участието на вицепремиера Янис Драгасакис и заместник-външният министър по международните икономически връзки и
Премиерът на Гърция Алексис Ципрас може след референдума да извърши промени в правителството по предложение на кредиторите, пише вестник Naftemporiki. Във връзка с това в резиденцията на премиера в събота са се състояли няколко срещи с участието на вицепремиера Янис Драгасакис и заместник-външният министър по международните икономически връзки и

Пътниците от круизния кораб ще искат компенсации от туроператора

“Събудих се към 1,30 ч сред полунощ от нещо, което в първия момент не успях да определя. Телевизорът беше паднал, а хладилникът бе преместен от ъгъла в центъра на каютата. Чувах остатъчен звук като от стържене между ламарини.”
Това били първите впечатления на Митко Игнатов от
Пътниците от круизния кораб ще искат компенсации от туроператора “Събудих се към 1,30 ч сред полунощ от нещо, което в първия момент не успях да определя. Телевизорът беше паднал, а хладилникът бе преместен от ъгъла в центъра на каютата. Чувах остатъчен звук като от стържене между ламарини.” Това били първите впечатления на Митко Игнатов от

"6 от 49" (29, 31, 32, 34, 41, 45) I гр. (6) - няма II гр. (5) - 12 по 4682,70 лв. III гр. (4) - 646 по 87 лв. IV гр. (3) - 14 391 по 5,50 лв. Джакпот - 6 156 658,78 лв. "6 от 42" (9, 14, 19, 27, 32, 34) I гр. (6) - няма II гр. (5) - 12 по 1003,50 лв. III гр. (4) - 492 по 24,50 лв. IV гр. (3) - 7582 по 2,30 лв. Джакпот - 99 100,60 лв.

Никой повече няма да напуска “Левски”. Емил Нину беше последният. Това обяви старши треньорът на “сините” Стойчо Стоев.
Клубът се сбогува с цял един отбор. След шокиращо загубения финал за купата на България на 30 май и обявеното ново свиване на бюджета напуснаха 11 души - Пламен Илиев, Борислав Стойчев, Владимир Гаджев, Георги Сърмов,
Никой повече няма да напуска “Левски”. Емил Нину беше последният. Това обяви старши треньорът на “сините” Стойчо Стоев. Клубът се сбогува с цял един отбор. След шокиращо загубения финал за купата на България на 30 май и обявеното ново свиване на бюджета напуснаха 11 души - Пламен Илиев, Борислав Стойчев, Владимир Гаджев, Георги Сърмов,
Днес отново всички джакпоти на ТОТО 2 оцеляха след като никой не уцели печелившите числа в игрите на СПОРТ ТОТО. За следващия 55- ти тираж джакпотът в играта 6/49 ще бъде6 325 000 лева, така той се нарежда на 5-то място в 58 годишната история на Български спортен тотализатор. За тиража в четвъртък, джакпотът в играта 6/42 ще125 000 лева,
Днес отново всички джакпоти на ТОТО 2 оцеляха след като никой не уцели печелившите числа в игрите на СПОРТ ТОТО. За следващия 55- ти тираж джакпотът в играта 6/49 ще бъде6 325 000 лева, така той се нарежда на 5-то място в 58 годишната история на Български спортен тотализатор. За тиража в четвъртък, джакпотът в играта 6/42 ще125 000 лева,
По 20 000 евро премия на изигран мач ще прибира Лукас Подолски в новия си клуб “Галатасарай”. Това е записано в договора му с турския гранд за 3 сезона.
Годишната заплата на световния шампион с Германия ще бъде 3 млн. евро. Освен това в контракта на 30-годишния нападател има опция за продължаването му и за 4 сезон.
По 20 000 евро премия на изигран мач ще прибира Лукас Подолски в новия си клуб “Галатасарай”. Това е записано в договора му с турския гранд за 3 сезона. Годишната заплата на световния шампион с Германия ще бъде 3 млн. евро. Освен това в контракта на 30-годишния нападател има опция за продължаването му и за 4 сезон.
Както
Както "24 маса" единствен написа, Гриша Ганчев инспектира вчера ЦСКА по време на лагера в Тетевен. Новият собственик разговаря дълго с Христо Янев и футболистите от отбора. От вчера в тима се върна Коце Хазуров, който рита в Борисовата градина преди повече от 10 години. Той за последно е ритал в Израел.
С “Барселона” Лионел Меси може да печели всичко по няколко пъти, но прокобата за него в националния отбор на Аржентина продължи и на Копа Америка.
Горе-долу 1 г. по-късно след загубения от Германия финал на световното в Бразилия Лео и компания преживяха ново голямо разочарование на южноамериканска територия.
С “Барселона” Лионел Меси може да печели всичко по няколко пъти, но прокобата за него в националния отбор на Аржентина продължи и на Копа Америка. Горе-долу 1 г. по-късно след загубения от Германия финал на световното в Бразилия Лео и компания преживяха ново голямо разочарование на южноамериканска територия.

Над 60 души от Смесения хор на БНР огласиха с пеенето си катедралния храм “Св. Александър Невски” на 4 юли надвечер. В продължение на 5 дни под диригентството на Драгомир Йосифов те ще запишат “Всенощно бдение” от Сергей Рахманинов.
Хорът влезе в храма с любезното разрешение на Светия синод на Българската православна църква.
Над 60 души от Смесения хор на БНР огласиха с пеенето си катедралния храм “Св. Александър Невски” на 4 юли надвечер. В продължение на 5 дни под диригентството на Драгомир Йосифов те ще запишат “Всенощно бдение” от Сергей Рахманинов. Хорът влезе в храма с любезното разрешение на Светия синод на Българската православна църква.

9 СЪВЕТА

Избягвайте кофеина
и пикантните храни
Силно кафе или пикантен сандвич с лют сос ще ощастливят вкуса ви, но могат да стимулират потните ви жлези по не много приятен начин. Кофеинът и подправките могат да активират невротрансмитерите, наричани ацетилхолин, които са разположени в мозъка ви, обясняват дерматолози.
9 СЪВЕТА Избягвайте кофеина и пикантните храни Силно кафе или пикантен сандвич с лют сос ще ощастливят вкуса ви, но могат да стимулират потните ви жлези по не много приятен начин. Кофеинът и подправките могат да активират невротрансмитерите, наричани ацетилхолин, които са разположени в мозъка ви, обясняват дерматолози.
МИЛА МИЛКОВА
Самодейци от различни фолклорни състави от Монтана и областта са в трескава подготовка за XI-ия национален събор на българското народно творчество “Копривщица 2015”, който ще се състои от 7 до 9 август.
Журито с председател Анюта Каменова-Борин, директор на историческия музей в Чипровци,
МИЛА МИЛКОВА Самодейци от различни фолклорни състави от Монтана и областта са в трескава подготовка за XI-ия национален събор на българското народно творчество “Копривщица 2015”, който ще се състои от 7 до 9 август. Журито с председател Анюта Каменова-Борин, директор на историческия музей в Чипровци,

Свежи, домашно приготвени и много полезни – такива са трите напитки, на които да заложите през лято 2015. Разбира се, не забравяйте и голямото количество вода. Но съчетано с краставица, така че, докато се хидратирате, да се прочиствате от вредните токсини. Лимонадата, приготвена в домашни условия, е винаги актуална.
Свежи, домашно приготвени и много полезни – такива са трите напитки, на които да заложите през лято 2015. Разбира се, не забравяйте и голямото количество вода. Но съчетано с краставица, така че, докато се хидратирате, да се прочиствате от вредните токсини. Лимонадата, приготвена в домашни условия, е винаги актуална.Певицата ще е водеща на фестивала “Банско бийт”, който ще се състои в подножието на Пирин на 10 и 11 юли. За това се похвали самата тя във фейсбук. За същия фестивал в България за втори път пристига британският певец Джеймс Артър. На сцената ще се качат и френската реге певица Мо Каламити, шведската електронна група Little Dragon,
Певицата ще е водеща на фестивала “Банско бийт”, който ще се състои в подножието на Пирин на 10 и 11 юли. За това се похвали самата тя във фейсбук. За същия фестивал в България за втори път пристига британският певец Джеймс Артър. На сцената ще се качат и френската реге певица Мо Каламити, шведската електронна група Little Dragon,
Мъж и жена са с прекъснати артерии на едната си ръка, съобщиха от пловдивската университетска болница
Мъж и жена са с прекъснати артерии на едната си ръка, съобщиха от пловдивската университетска болница "Св. Георги", където са приети десет от пострадалите в катастрофата край Калофер. В момента ранените са все още в спешното отделение на УМБАЛ "Св. Георги". Всички хоспитализири са от лагерния завод SKF в Карлово, който има филиал в Калофер.
Родната къща на почетния професор на НАСА Виден Табаков в белоградчишкото с.Стакевци ще стане музей, който ще представя живота на известния българин. Табаков е участвал в екипа, работил по програмата Аполо и подготвил полета на Нийл Армстронг до Луната.
Родната къща на почетния професор на НАСА Виден Табаков в белоградчишкото с.Стакевци ще стане музей, който ще представя живота на известния българин. Табаков е участвал в екипа, работил по програмата Аполо и подготвил полета на Нийл Армстронг до Луната. "Разговарял съм с близките му в Синсинати, имам обещание, че ще ми предоставят снимки,
Световноизвестното българско сопрано Соня Йончева изгледа на живо част от мачовете на 129-ото издание на тенистурнира “Уимбълдън”. В Лондон тя се срещна с две от най-големите звезди на спортния свят.
За това се похвали самата певица, като публикува снимки с Роджър Федерер и Григор Димитров в социалната мрежа,
Световноизвестното българско сопрано Соня Йончева изгледа на живо част от мачовете на 129-ото издание на тенистурнира “Уимбълдън”. В Лондон тя се срещна с две от най-големите звезди на спортния свят. За това се похвали самата певица, като публикува снимки с Роджър Федерер и Григор Димитров в социалната мрежа,Ads and other info can go over in this area. You can edit this content area by logging into your manager area and visiting the content section. Edit the item titled "Right Menu Area".