Feed Provided By 24chasaЗа най-запалените почитатели на вестник За най-запалените почитатели на вестник "Хоби фермер" на разположение е новата ни електронна книжка "Грижи за градината след цъфтежа" - вече и със sms. Книжката е в PDF формат от 27 страници, съдържаща съвети за пръскане на овошките, лозите и растенията, правила за торене и подхранване, публикувани във  За най-запалените почитатели на вестник
Само една порция дневно нахут, боб, леща, грах и сродните бобови култури могат значително да намалят Само една порция дневно нахут, боб, леща, грах и сродните бобови култури могат значително да намалят "лошия" холестерол, изписван в медицинските документи и изследванията като LDL. По този начин купичката ядене от 130-150 грама може да намали с около 5 процента риска от сърдечносъдови заболявания. Новината за вкусното и евтино по цял свят "хапче"
Сигнал за самолет, който се е разбил Рила, вследствие на което е предизвикан пожар, изправи на нокти полицаи и огнеборци в Пиринско, съобщи БГНЕС.

Снощи към 20.30 часа на телефон за спешни повиквания - 112 е бил подаден сигнал за разбил се самолет в района на резерват Сигнал за самолет, който се е разбил Рила, вследствие на което е предизвикан пожар, изправи на нокти полицаи и огнеборци в Пиринско, съобщи БГНЕС. Снощи към 20.30 часа на телефон за спешни повиквания - 112 е бил подаден сигнал за разбил се самолет в района на резерват "Парангалица". От нива с ръж, очевидец "видял" как зад билото от Малък мечи вр
Три дни преди откриването на паметника на Георги Бенковски в Копривщица през 1976 година кран счупил десния крак на коня от монумента. 1000 тона гранит отишли за изработването му. Когато големците от Политбюро пристигнали, скелето още стояло. Никой от тях обаче не забелязал как строителите го свалили. Три дни преди откриването на паметника на Георги Бенковски в Копривщица през 1976 година кран счупил десния крак на коня от монумента. 1000 тона гранит отишли за изработването му. Когато големците от Политбюро пристигнали, скелето още стояло. Никой от тях обаче не забелязал как строителите го свалили.
Журналистите от нюзрума на bTV Лиляна Боянова и Иван Георгиев са новата екранна двойка, която от тази събота, 26 април, ще води централната емисия новини на медиата в събота и неделя. През седмицата те ще продължат да бъдат действащи репортери. Юксел Кадриев и Виктория Петрова ще водят централната емисия новини от понеделник до петък. Журналистите от нюзрума на bTV Лиляна Боянова и Иван Георгиев са новата екранна двойка, която от тази събота, 26 април, ще води централната емисия новини на медиата в събота и неделя. През седмицата те ще продължат да бъдат действащи репортери. Юксел Кадриев и Виктория Петрова ще водят централната емисия новини от понеделник до петък.
„Дъщеря ми щеше да ми остави писмо, ако беше скочила от моста в Бургас“, каза майката на красивата бургазлийка Валентина – Пенка Иванова, цитирана от “Флагман”.
Пенка искрено вярва, че изчезналата на 15 април Валя ще се върне. Приятелят на красавицата Валентин Георгиев е съсипан от мъка и отчаяно търси следа от нея. „Дъщеря ми щеше да ми остави писмо, ако беше скочила от моста в Бургас“, каза майката на красивата бургазлийка Валентина – Пенка Иванова, цитирана от “Флагман”. Пенка искрено вярва, че изчезналата на 15 април Валя ще се върне. Приятелят на красавицата Валентин Георгиев е съсипан от мъка и отчаяно търси следа от нея.
Държавата е длъжник на бедните. Така лидерът на Държавата е длъжник на бедните. Така лидерът на "България без цензура" Николай Бареков се обърна към варненци, ползващи социалната кухня в града на фондация "Вяра, Надежда и Любов". "Не благодарете на българските политици, министри, кметове, защото държавата е длъжна да се грижи за вас и да ви храни, след като не ви е осигурила нормални доходи",
Второинстанционен съд отмени безпрецедентната оправдателната присъда за отглеждане на марихуана в България на Марин Калчев от Ловеч, който отгледа две растения, за да облекчи симптомите на множествена склероза.
31-годишният мъж беше признат за виновен от Окръжния съд в Ловеч и осъден да плати 1000 лв. глоба и разходите по делото. Второинстанционен съд отмени безпрецедентната оправдателната присъда за отглеждане на марихуана в България на Марин Калчев от Ловеч, който отгледа две растения, за да облекчи симптомите на множествена склероза. 31-годишният мъж беше признат за виновен от Окръжния съд в Ловеч и осъден да плати 1000 лв. глоба и разходите по делото.
В MediaMall вече може да закупите за 1.20 лв. книжка в PDF формат от 16 страници, съдържаща поредицата В MediaMall вече може да закупите за 1.20 лв. книжка в PDF формат от 16 страници, съдържаща поредицата "Научно доказано - Левски е предаден! " на вестник "168 часа"Вече може да купувате електронните издания от MediaMall и със SMS.Опитайте, не е трудно! В книжката може да прочетете:- Ловеч иска славата,
Правителството одобри 7.2 млн. лева допълнителни разходки към бюджета на Министерството на труда и социалната политика за осигуряване на субсидирана заетост, съобщиха от „Дондуков Правителството одобри 7.2 млн. лева допълнителни разходки към бюджета на Министерството на труда и социалната политика за осигуряване на субсидирана заетост, съобщиха от „Дондуков" 1. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS От тях ще се възползват 5000 безработни от групите в неравностойно поло
Практиките на застрахователите да искат доплащане за „Зелена карта” за страните по Многостранното споразумение са в противоречие със закона. Това алармират от Комисията за финансов надзор (КФН).
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Задължителната застраховка Практиките на застрахователите да искат доплащане за „Зелена карта” за страните по Многостранното споразумение са в противоречие със закона. Това алармират от Комисията за финансов надзор (КФН). Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Задължителната застраховка "Гражданска отговорност" на
В MediaMall вече може да закупите книжка в PDF формат от 27 страници, съдържаща поредицата В MediaMall вече може да закупите книжка в PDF формат от 27 страници, съдържаща поредицата "Храни срещу рака " на вестник "168 часа"От днес вече може да купувате електронните издания от MediaMall и със SMS.Опитайте, не е трудно! В книжката може да прочетете:- Какво да ядем,за да не хванем рак - Пътят към рака лепне от сладост - Виновна е
Бившият служител на американското посолство в България Грегъри Хюстън е заподозрян в продажбата на визи, съобщи списание „Нюзуик”.
Tой е получил възможността да се оттегли от поста.
В доклад се казва, че има подозрения, че Хюстън е бил в „сътрудничество с мафията в София и издаването на над 400 препоръки за визи Бившият служител на американското посолство в България Грегъри Хюстън е заподозрян в продажбата на визи, съобщи списание „Нюзуик”. Tой е получил възможността да се оттегли от поста. В доклад се казва, че има подозрения, че Хюстън е бил в „сътрудничество с мафията в София и издаването на над 400 препоръки за визи".
Коалиция за България изтегли №15 в бюлетината за предстоящите евроизбори, но номерът за нас не е толкова важен, не е важно с кой номер ще победим. Ние вървим към победа, защото в БСП второ място не се честити. Това каза народният представител и кандидат за евродепутат от листата на КБ Петър Курумбашев. Коалиция за България изтегли №15 в бюлетината за предстоящите евроизбори, но номерът за нас не е толкова важен, не е важно с кой номер ще победим. Ние вървим към победа, защото в БСП второ място не се честити. Това каза народният представител и кандидат за евродепутат от листата на КБ Петър Курумбашев.
Правителството предлага на президента на Република България да издаде указ за освобождаване на ген. Симеон Симеонов от длъжността „началник на отбраната” и от военна служба във връзка с изтичане на неговия мандат и подаден рапорт от ген. Симеонов, съобщиха от правителствената информационна служба. Предложението на кабинета е от 30 юни 2014 г. Правителството предлага на президента на Република България да издаде указ за освобождаване на ген. Симеон Симеонов от длъжността „началник на отбраната” и от военна служба във връзка с изтичане на неговия мандат и подаден рапорт от ген. Симеонов, съобщиха от правителствената информационна служба. Предложението на кабинета е от 30 юни 2014 г.
Коалиция Коалиция "България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" отива на избори за Европейски парламент с бюлетина №28. Тя бе изтеглена чрез жребий от почетния председателя на "Гергьовден" Любен Дилов - син. Според Учителя Дънов, 28 е щастливо число. То е на хармонията и съзнанието, преповторение на човека и общественото развитие.
В MediaMall.bg вече може да закупите вестник В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "24 часа" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева.  Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад. При поискване е възможно да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане на 
Населението в България намалява с по около 70 000 души на година, с около 180 души на ден или с около 8 души на час. Това каза за Фокус проф. д-р Петър Иванов, първият председател на Клуб „Патриотично действие”.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
„През миналата година 105 000 са умрели, Населението в България намалява с по около 70 000 души на година, с около 180 души на ден или с около 8 души на час. Това каза за Фокус проф. д-р Петър Иванов, първият председател на Клуб „Патриотично действие”. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS „През миналата година 105 000 са умрели,
Тежка инфекция в белите дробове и бъбреците е причина за смъртта й
Отиде си Мария Данаилова, съпругата на Стефан Данаилов. Тя е починала тази нощ, потвърдиха за TV7 от пресцентъра на БСП.
Мария се почувствала зле в събота, когато от дома й я взел по спешност екип на Спешна помощ и я отвел в столична болница. Тежка инфекция в белите дробове и бъбреците е причина за смъртта й Отиде си Мария Данаилова, съпругата на Стефан Данаилов. Тя е починала тази нощ, потвърдиха за TV7 от пресцентъра на БСП. Мария се почувствала зле в събота, когато от дома й я взел по спешност екип на Спешна помощ и я отвел в столична болница.
Късно през нощта е починала съпругата на Стефан Данаилов - Мария. Била е приета по спешност в болница, защото получила остра бъбречна недостатъчност. В клиниката бъбреците изцяло отказват и въпреки усилията на лекарите тя умира. 
Вчера вечерта Стефан Данаилов трябваше да се върне за първи път на сцената на Народния театър. Късно през нощта е починала съпругата на Стефан Данаилов - Мария. Била е приета по спешност в болница, защото получила остра бъбречна недостатъчност. В клиниката бъбреците изцяло отказват и въпреки усилията на лекарите тя умира. Вчера вечерта Стефан Данаилов трябваше да се върне за първи път на сцената на Народния театър.
Вече са ясни поредните номера на регистрираните партии, коалиции и инициативни комитети в бюлетината за гласуване за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г. Тегленето се състоя в Централната избирателна комисия (ЦИК), предаде репортер на Агенция „Фокус”.
 Под номер 1 е ПП „Българската левица”. Вече са ясни поредните номера на регистрираните партии, коалиции и инициативни комитети в бюлетината за гласуване за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г. Тегленето се състоя в Централната избирателна комисия (ЦИК), предаде репортер на Агенция „Фокус”. Под номер 1 е ПП „Българската левица”.
Като се запознава със Стефан Данаилов Мария е известна столична манекенка и работи за модните списания от онова време. Снимките й са на кориците на Като се запознава със Стефан Данаилов Мария е известна столична манекенка и работи за модните списания от онова време. Снимките й са на кориците на "Лада" и "Жената днес". Дефилирала е с колекциите за ЦНСМ.  През 60-те и началото на 70-те години на ХХ век е обявена за една от най-красивите българки.
Социалните служби са отнели дете от родителите му, без да спазят цялата процедура за финансово подпомагане. Те нападнали майката Снежана, издърпали детето и тръгнали. При посещението на социалния работник на адреса са констатирани условия на бедност, съобщава TV7.
В момента тече проверка дали има нарушени процедури при отнемането на дете от Социалните служби са отнели дете от родителите му, без да спазят цялата процедура за финансово подпомагане. Те нападнали майката Снежана, издърпали детето и тръгнали. При посещението на социалния работник на адреса са констатирани условия на бедност, съобщава TV7. В момента тече проверка дали има нарушени процедури при отнемането на дете от
Внезапна проверка на НЗОК е открила нарушения в 38% от инспектираните лечебни заведения за болнична помощ. Това каза на брифинг Румяна Тодорова, управител на НЗОК, съобщи Внезапна проверка на НЗОК е открила нарушения в 38% от инспектираните лечебни заведения за болнична помощ. Това каза на брифинг Румяна Тодорова, управител на НЗОК, съобщи "Фокус". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Проверката е извършена на 18 април, с една-единствена цел - да видим пациентите,

По покана на гражданите на Плевен, Илияна Йотова, евродепутат и кандидат за втори мандат, проведе тричасов дебат на тема какво прави българският евродепутат в Европейския парламент. Хора от всички възрастови групи и социални сфери дискутираха с нея възможностите, които предлага членството на България в ЕС, По покана на гражданите на Плевен, Илияна Йотова, евродепутат и кандидат за втори мандат, проведе тричасов дебат на тема какво прави българският евродепутат в Европейския парламент. Хора от всички възрастови групи и социални сфери дискутираха с нея възможностите, които предлага членството на България в ЕС,
Свалиха шефа на ОбС Перник след сигнал за злоупотреби, подаден от Свалиха шефа на ОбС Перник след сигнал за злоупотреби, подаден от "България без цензура". Владислав Караилиев от ГЕРБ бе детрониран от поста днес след извънредна сесия на градския съвет. За отстрансяването му гласуваха 22 старейшини. Гласуването трябваше да се състои още преди Великден, но бе отложено чрез административни трикове от Караилиев.
Стрелецът от Враца Валери Калчев, който уби жена си и опита да се самоубие, е бил разведен със съпругата си Клавдия, съобщи Нова телевизия.
 От известно време двамата обаче живеели заедно. Съседи ги чували понякога да се карат. Предната вечер също са спорили, а тази сутрин Валери застреля съпругата си. Стрелецът от Враца Валери Калчев, който уби жена си и опита да се самоубие, е бил разведен със съпругата си Клавдия, съобщи Нова телевизия.  От известно време двамата обаче живеели заедно. Съседи ги чували понякога да се карат. Предната вечер също са спорили, а тази сутрин Валери застреля съпругата си.
Жестока трагедия разтърси Враца преди минути. Мъж застреля съпругата си, а след това опита да се самоубие, съобщи Жестока трагедия разтърси Враца преди минути. Мъж застреля съпругата си, а след това опита да се самоубие, съобщи "Конкурент". Битовата драма се разиграва пред очите на двете деца на семейството. По първоначална информация 32-годишният военен Валери Калчев снощи се е скарал със съпругата си Клавдия, а тази сутрин я е застрелял.
Млада варненка скочи за адреналин и слава от Аспаруховия мост и след като цопна до рибарски кораб, оживя. Тя била измъкната от екипажа и веднага била извикана Бърза помощ.
Има такъв случай, жената дори е отказала да бъде хоспитализирана, защото нямала травми, потвърди говорителката на полицията Ивана Милева. Млада варненка скочи за адреналин и слава от Аспаруховия мост и след като цопна до рибарски кораб, оживя. Тя била измъкната от екипажа и веднага била извикана Бърза помощ. Има такъв случай, жената дори е отказала да бъде хоспитализирана, защото нямала травми, потвърди говорителката на полицията Ивана Милева.
Млада жена е направила опит за самоубийство във Варна, съобщи началникът на Спешна помощ в града д-р Мая Рашева пред Млада жена е направила опит за самоубийство във Варна, съобщи началникът на Спешна помощ в града д-р Мая Рашева пред "Фокус". Сигнал за инцидента е подаден на тел. 112, малко преди 14:00 часа вчера. 21-годишната жена е скочила от Аспарухов мост и е паднала във водата. Извадена е от морето от рибари,
Членовете на младежката рок група Членовете на младежката рок група "Контраст" засвидетелстваха своята подкрепа към БСП, като подадоха молби за членство в партията. Желание да се присъединят към БСП имат всичките членове на групата, които са привлечени от активната обществена работа на гоцеделчевските социалисти, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Канал за нелегална трансплантация на органи беше разкрит от израелската полиция със съдействието на Интерпол. Едно от направленията е била клиника в България, съобщи БНР.
Повечето присаждания са извършвани основно от израелски граждани на израелски граждани. На други, по-платежоспособни клиенти-чужденци интервенциите са извършвани в Турция. Канал за нелегална трансплантация на органи беше разкрит от израелската полиция със съдействието на Интерпол. Едно от направленията е била клиника в България, съобщи БНР. Повечето присаждания са извършвани основно от израелски граждани на израелски граждани. На други, по-платежоспособни клиенти-чужденци интервенциите са извършвани в Турция.
Свидетелят Мирослав Цветков даде показания по делото срещу Николай Русинов – Чеци за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина, съобщи Фокус.
Той разказа, че е видял Николай Русинов в нощта на убийството да бяга в Борисовата градина. Свидетелят е бил в нетрезво състояние, в компанията на негов приятел, също клошар. Свидетелят Мирослав Цветков даде показания по делото срещу Николай Русинов – Чеци за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина, съобщи Фокус. Той разказа, че е видял Николай Русинов в нощта на убийството да бяга в Борисовата градина. Свидетелят е бил в нетрезво състояние, в компанията на негов приятел, също клошар.
Полицаи от Плевен задържаха 27-годишен мъж укрил насилствено 25-годишна жена и 4-годишният й син, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Снощи в 23:45 часа, на кръстовище в село Бреница полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген – Пасат”, без регистрационни табели.
Зад волана бил 27-годишен мъж от Койнаре. Полицаи от Плевен задържаха 27-годишен мъж укрил насилствено 25-годишна жена и 4-годишният й син, съобщиха от пресцентъра на МВР. Снощи в 23:45 часа, на кръстовище в село Бреница полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген – Пасат”, без регистрационни табели. Зад волана бил 27-годишен мъж от Койнаре.
54-годишният Ивайло Стоянов, който бе издирван за убийството на майка си във врачанското село Лиляк, вече е задържан от полицията, съобщава 54-годишният Ивайло Стоянов, който бе издирван за убийството на майка си във врачанското село Лиляк, вече е задържан от полицията, съобщава "Конкурент".  Припомняме, че трупът на 80-годишната Евдокия бе намерен тази сутрин до вратата на къщата й. Възрастната жена живеела със сина си Ивайло Стоянов на 54, който в момента се укрива.
Полиция окупира врачанското село Лиляче в операция по издирване на заподозрян в убийството на майка си. Трупът на 80-годишната Евдокия бе намерен тази сутрин до вратата на къщата й. Възрастната жена живеела със сина си Ивайло Стоянов на 54, който в момента се укрива, съобщава Полиция окупира врачанското село Лиляче в операция по издирване на заподозрян в убийството на майка си. Трупът на 80-годишната Евдокия бе намерен тази сутрин до вратата на къщата й. Възрастната жена живеела със сина си Ивайло Стоянов на 54, който в момента се укрива, съобщава "Конкурент". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,
Капки кръв по обувките на Тодор Атанасов били от убития на Разпети Петък Николай Христов. 21-годишният Тодор Атанасов бе задържан около денонощие след изчезването на година по-големия негов приятел Николай.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

Преди минути Тодор бе доведен в бургаския съд т. Капки кръв по обувките на Тодор Атанасов били от убития на Разпети Петък Николай Христов. 21-годишният Тодор Атанасов бе задържан около денонощие след изчезването на година по-големия негов приятел Николай. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Преди минути Тодор бе доведен в бургаския съд т.
Руската енергийна компания „Газпром Руската енергийна компания „Газпром" призна официално, че краят на газопровода „Южен поток" може да бъде в Австрия, съобщи „Интерфакс", позовавайки се на директора на групата Алексей Милер след преговори във Виена. С цел оптимизация на газопровода „Южен поток" и с оглед на портфейла от договори „Газпром" се съгласи с предложението на австрийскат
Фонд „Земеделие” одобри 1720 заявления за подпомагане по Националната програма по пчеларство (НПП) за 2014 г. Към този момент в областните дирекции на ДФ Фонд „Земеделие” одобри 1720 заявления за подпомагане по Националната програма по пчеларство (НПП) за 2014 г. Към този момент в областните дирекции на ДФ "Земеделие" са подготвени всички договори за безвъзмездна финансова помощ по одобрените заявления. Те вече се подписват от страна на ДФЗ и на кандидатите.
Добротворците да получат признание! Това е идеята, която вече 12 години ни кара да търсим онези българи, които са направили добро за непознати хора, за да ги отличим и да ги почетем на церемонията “Достойните българи”. Тя се организира от вестник “24 часа” от 2002 г., а през 2007 г. към нея се включи и БНТ.
Сред наградените през годините имаше Добротворците да получат признание! Това е идеята, която вече 12 години ни кара да търсим онези българи, които са направили добро за непознати хора, за да ги отличим и да ги почетем на церемонията “Достойните българи”. Тя се организира от вестник “24 часа” от 2002 г., а през 2007 г. към нея се включи и БНТ. Сред наградените през годините имаше
- Какво е Великден за българите, г-н Райчев?
- Дефиницията за щастие на нашата нация е колективната трапеза - цялото семейство на масата, заедно с децата и старците. Американците например се събират на масата един-два пъти годишно. Просто друг вид култура. За българина главното е да се върне вкъщи, трудно признава ценности извън семейно-родовите. - Какво е Великден за българите, г-н Райчев? - Дефиницията за щастие на нашата нация е колективната трапеза - цялото семейство на масата, заедно с децата и старците. Американците например се събират на масата един-два пъти годишно. Просто друг вид култура. За българина главното е да се върне вкъщи, трудно признава ценности извън семейно-родовите.

В Австралия са открити предмети, които може да са били част от изчезналия преди седем седмици малайзийски пътнически самолет, предаде ИТАР-ТАСС.
От базирания в град Пърт координационен център на издирвателната операция съобщиха в сряда, че предметите са били изхвърлени от вълните на южното крайбрежие на щата Западна Австралия, В Австралия са открити предмети, които може да са били част от изчезналия преди седем седмици малайзийски пътнически самолет, предаде ИТАР-ТАСС. От базирания в град Пърт координационен център на издирвателната операция съобщиха в сряда, че предметите са били изхвърлени от вълните на южното крайбрежие на щата Западна Австралия,
Властите в Москва смятат, че САЩ Властите в Москва смятат, че САЩ "ръководят шоуто" в Украйна, каза руският външен министър Сергей Лавров пред телевизия RT. „По време на посещението на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън в Киев бе съобщено за подновяване на антитерористичната операция. Показателно е, че киевските власти обявяват това по време на визитата на Байдън.
Три деца са открити мъртви в къща в Ню Молдън, южно от Лондон, съобщи АФП.
В рамките на разследването е задържана жена на 43 години. Тя е заподозряна за убийствата и е поставена в ареста. От полицията заявиха, че не издирват друг извършител.
Засега не е известна връзката между жената и Три деца са открити мъртви в къща в Ню Молдън, южно от Лондон, съобщи АФП. В рамките на разследването е задържана жена на 43 години. Тя е заподозряна за убийствата и е поставена в ареста. От полицията заявиха, че не издирват друг извършител. Засега не е известна връзката между жената и
Договорите на всички от треньорския щаб на представителния тим на „Берое Договорите на всички от треньорския щаб на представителния тим на „Берое" - Петър Хубчев, Левон Апкарян, Пламен Липенски и Армен Амбарцумян бяха удължени с още две години, съобщи официалният сайт на старозагорския клуб. Екипът изведе старозагорци до два трофея през миналия сезон - националната купа и Суперкупата на България.
"Доволен съм, че с предаването "55 години от вашия живот" отново съм на екрана и показвам класата и способностите си - откровен е тв водещият Драго Драганов в интервю за в. "Всичко за семейството". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Той възприема прякора си Драго Чая като най-големия подарък от
На 23 април се отбелязва Световният ден на книгата и авторското право. За първи път ЮНЕСКО го обявява през 1995 г. Изборът на тази дата съвсем не е случаен – той отбелязва двойната годишнина от смъртта на Уилям Шекспир и Мигел де Сервантес през 1616 г.
Това е датата на раждане или смърт и на други изтъкнати автори като Морис Дрюон, Халдоур Лакснес, На 23 април се отбелязва Световният ден на книгата и авторското право. За първи път ЮНЕСКО го обявява през 1995 г. Изборът на тази дата съвсем не е случаен – той отбелязва двойната годишнина от смъртта на Уилям Шекспир и Мигел де Сервантес през 1616 г. Това е датата на раждане или смърт и на други изтъкнати автори като Морис Дрюон, Халдоур Лакснес,

На днешния 23 април се навършват три години от жестоката катастрофа в Симеоновград, при която на връх Великден пиян шофьор прегази и уби шестима младежи, тръгнали за църква. Паметта на децата ще бъде почетена в сряда вечерта с панихида и заря.
Въпреки че виновните за катастрофата вече са в затвора, На днешния 23 април се навършват три години от жестоката катастрофа в Симеоновград, при която на връх Великден пиян шофьор прегази и уби шестима младежи, тръгнали за църква. Паметта на децата ще бъде почетена в сряда вечерта с панихида и заря. Въпреки че виновните за катастрофата вече са в затвора,
45-годишен мъж от Бяла Слатина се хвърли от 6 етаж на жилищен блок, съобщи „Конкурент“. Нещастният инцидент е станал към 9 часа днес.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Самоубилият се жител на Бяла Слатина е бил с психични отклонения и е живеел сам. 45-годишен мъж от Бяла Слатина се хвърли от 6 етаж на жилищен блок, съобщи „Конкурент“. Нещастният инцидент е станал към 9 часа днес. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Самоубилият се жител на Бяла Слатина е бил с психични отклонения и е живеел сам.
Бебе с вроден сифилис бе отнето от непълнолетната си майка и настанено в социално заведение с решение на съда в Благоевград.
Майката имала още едно по-голямо дете, като и двете били с неустановени бащи. Девойката имала сериозни здравословни проблеми и нямала възможност да си гледа бебето. Тя имала сифилис, Бебе с вроден сифилис бе отнето от непълнолетната си майка и настанено в социално заведение с решение на съда в Благоевград. Майката имала още едно по-голямо дете, като и двете били с неустановени бащи. Девойката имала сериозни здравословни проблеми и нямала възможност да си гледа бебето. Тя имала сифилис,Ads and other info can go over in this area. You can edit this content area by logging into your manager area and visiting the content section. Edit the item titled "Right Menu Area".