Feed Provided By 24chasa"Това земетресение е с големината и силата на труса, който беше преди две години в Перник. Тази отдалеченост от Вранча ни позволява да заключим, че в непосредствена близост във времето от този трус не могат да се очакват други с такава големина”, обясни пред Нова телевизия проф. Емил Ботев от Националния институт по сеизмология към БАН.
Възрастен мъж почина в асансьор в Русе днес преди обед. 75-годишният с инициали Б.С. се прибирал с асансьора в дома си и издъхнал, съобщава ruse-news.com.
Тялото му било намерено от съседи, които искали да ползват асансьора. Когато отворили вратата, видели вече починалия мъж. Пристигналият на място екип на Спешна помощ само констатирал смъртта. Възрастен мъж почина в асансьор в Русе днес преди обед. 75-годишният с инициали Б.С. се прибирал с асансьора в дома си и издъхнал, съобщава ruse-news.com. Тялото му било намерено от съседи, които искали да ползват асансьора. Когато отворили вратата, видели вече починалия мъж. Пристигналият на място екип на Спешна помощ само констатирал смъртта.
От днес започна акция „Зима“ на Пътна полиция. За една седмица са глобени 220 души за неправилно пресичане. Почти толкова са и наказаните шофьори за отнето предимство на пешеходци. Изводът на пътните полицаи е, че масово хората пресичат неправилно, съобщава БНТ.
Орлов мост е една от критичните точки в София за пресичане. От днес започна акция „Зима“ на Пътна полиция. За една седмица са глобени 220 души за неправилно пресичане. Почти толкова са и наказаните шофьори за отнето предимство на пешеходци. Изводът на пътните полицаи е, че масово хората пресичат неправилно, съобщава БНТ. Орлов мост е една от критичните точки в София за пресичане.
48-годишен мъж е загинал при пожар тази сутрин в пазарджишкото село Величково, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Сигналът бил подаден малко след 08:00 часа.
На мястото са пристигнали два пожарни автомобила и 5 огнеборци.
Работата по установяване на причината за пожара 48-годишен мъж е загинал при пожар тази сутрин в пазарджишкото село Величково, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът бил подаден малко след 08:00 часа. На мястото са пристигнали два пожарни автомобила и 5 огнеборци. Работата по установяване на причината за пожара
Европа ще спре еврофондовете заради Патриотичния фонд и безпринципната коалиция в българския парламент, съобщиха от пресцентъра на ББЦ.
Още от януари ще бъдат наложени директни санкции на България заради ПФ. За това предупреди лидерът на „България без цензура“ и член на Изпълнителното бюро на ЕКР в Европарламента Николай Бареков. Европа ще спре еврофондовете заради Патриотичния фонд и безпринципната коалиция в българския парламент, съобщиха от пресцентъра на ББЦ. Още от януари ще бъдат наложени директни санкции на България заради ПФ. За това предупреди лидерът на „България без цензура“ и член на Изпълнителното бюро на ЕКР в Европарламента Николай Бареков.
Общо 599 костенурки, забранени за внос в ЕС, са разкрили и иззели митническите служители на летище Общо 599 костенурки, забранени за внос в ЕС, са разкрили и иззели митническите служители на летище "София", съобщават от агенцията "Митници". Костенурките са превозени в България от Сингапур с полет на чуждестранна авиокомпания. По документи пратката е представлявала 13 специални контейнери с живи рибки.
Проблемът с еболата се преекспонира. Това заяви пред БНР ген. Стоян Тонев, депутат от ГЕРБ и бивш шеф на Военномедицинска академия.
„Ние имаме в годината поне между 15 и 20 случая на екзотични инфекции, които са не по-малко опасни и не по-малко смъртоносни. Реално действията на медицинските власти, както и на МВР, и на Общината, Проблемът с еболата се преекспонира. Това заяви пред БНР ген. Стоян Тонев, депутат от ГЕРБ и бивш шеф на Военномедицинска академия. „Ние имаме в годината поне между 15 и 20 случая на екзотични инфекции, които са не по-малко опасни и не по-малко смъртоносни. Реално действията на медицинските власти, както и на МВР, и на Общината,
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова инспектира цялото трасе на ЛОТ 2 на „Струма“ и се информира от работещите на обекта за ситуацията при изграждането на участъка от магистралата, съобщиха от пресцентъра на министерството.
Министърът направи внезапната инспекция на път от Гоце Делчев, Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова инспектира цялото трасе на ЛОТ 2 на „Струма“ и се информира от работещите на обекта за ситуацията при изграждането на участъка от магистралата, съобщиха от пресцентъра на министерството. Министърът направи внезапната инспекция на път от Гоце Делчев,
Вече е подписан договор с фирма-изпълнител, която ще започне строително-монтажните работи за най-новия атракцион на Бургас – Подземен град. Това каза заместник-кметът на Бургас Йорданка Ананиева, цитирана от Вече е подписан договор с фирма-изпълнител, която ще започне строително-монтажните работи за най-новия атракцион на Бургас – Подземен град. Това каза заместник-кметът на Бургас Йорданка Ананиева, цитирана от "Фокус". В момента фирмата се подготвя за строителството, като реално дейностите ще започнат, след като влезе в сила строителното разрешение,
Двама души са арестувани заради анонимен сигнал за бомба в сградата на общината в Горна Оряховица, съобщава БНР.
Това са 21-годишен криминално проявен мъж и 16-годишно момче, които решили да се „забавляват”.
Мъжът, който е живял в социално заведение в Горна Оряховица, и друг път е подавал фалшиви сигнали за взривни устройства. Двама души са арестувани заради анонимен сигнал за бомба в сградата на общината в Горна Оряховица, съобщава БНР. Това са 21-годишен криминално проявен мъж и 16-годишно момче, които решили да се „забавляват”. Мъжът, който е живял в социално заведение в Горна Оряховица, и друг път е подавал фалшиви сигнали за взривни устройства.
 На страницата си във Фейсбук Анита Мейзер, която дръзна да ни представя на конкурса „Мисис Свят“, споделя: „Съжалявам за имиджа, който успях да допусна в по-незряла възраст, опитвайки се да загърбя труден момент в моя живот. За моя изненада той ми направи лоша услуга, и предизвика коментари, които дори не съм и предполагала, че съществуват“.  На страницата си във Фейсбук Анита Мейзер, която дръзна да ни представя на конкурса „Мисис Свят“, споделя: „Съжалявам за имиджа, който успях да допусна в по-незряла възраст, опитвайки се да загърбя труден момент в моя живот. За моя изненада той ми направи лоша услуга, и предизвика коментари, които дори не съм и предполагала, че съществуват“.
Луиза беше много малка, а аз много опитен, отгледах я, пошегува се в ефира на bTV актьорът Явор Бахаров относно връзката си с Григорова.
„С Луиза живяхме над 2 години заедно и беше супер. Имахме любов, кеш и свободно време. И двамата снимахме, имахме всичко”, сподели Явор.
Той добави, че с Луиза са останали много добри приятели днес, Луиза беше много малка, а аз много опитен, отгледах я, пошегува се в ефира на bTV актьорът Явор Бахаров относно връзката си с Григорова. „С Луиза живяхме над 2 години заедно и беше супер. Имахме любов, кеш и свободно време. И двамата снимахме, имахме всичко”, сподели Явор. Той добави, че с Луиза са останали много добри приятели днес,
Преди около седмица непознат мъж се обадил, твърдейки, че е от Булстат и поискал от жена 170 лева годишна такса за актуализация на данните на фирмите. Тя се усетила, че такава такса няма как да съществува и става въпрос за телефонна измама.
 Анонимни мъже звънят на фирми, представят се за служители в регистър Булстат и искат годишна такса, Преди около седмица непознат мъж се обадил, твърдейки, че е от Булстат и поискал от жена 170 лева годишна такса за актуализация на данните на фирмите. Тя се усетила, че такава такса няма как да съществува и става въпрос за телефонна измама.  Анонимни мъже звънят на фирми, представят се за служители в регистър Булстат и искат годишна такса,
Александър Савов страда от рядкото автоимунно заболяване Увеитис. Родителите му чуват диагнозата преди 4 години. През 2012 г. лекарите ги съветват да започнат лечение в чужбина, ако искат синът им да запази зрението си, пише bTV. 
Кандидатстват във Фонда за лечение на деца и са одобрени. Само след седмица с отпуснатите 40 000 евро заминават за Александър Савов страда от рядкото автоимунно заболяване Увеитис. Родителите му чуват диагнозата преди 4 години. През 2012 г. лекарите ги съветват да започнат лечение в чужбина, ако искат синът им да запази зрението си, пише bTV.  Кандидатстват във Фонда за лечение на деца и са одобрени. Само след седмица с отпуснатите 40 000 евро заминават за
"Две седмици след избора на правителство в страната вече се усеща наличието му. България излиза от период на двегодишен политически хаос – нещо, което възпираше инициативата на хората. Сега в икономическите статистики се отбелязва известно оживление, което не се дължи на добри мерки на кабинета, но е резултат от “една лека вълна на оптимизъм в
БСП ще се съвземе след този провал. За съжаление това е думата – провал, но ние ще се справим. Повече ме притеснява това, че политиците няма да си изпълнят обещанията, които дадоха през тази година. Ще видим, дано този път разумът да надделее. Това заяви пред Нова тв евродепутатът от ПЕС Илияна Йотова. БСП ще се съвземе след този провал. За съжаление това е думата – провал, но ние ще се справим. Повече ме притеснява това, че политиците няма да си изпълнят обещанията, които дадоха през тази година. Ще видим, дано този път разумът да надделее. Това заяви пред Нова тв евродепутатът от ПЕС Илияна Йотова.
Като си говорим тука, се сетих - ти няма ли да ставаш вече татко? Това беше неочакваният въпрос на тв водещата Люба Кулезич към продуцента Андрей Арнаудов.
Гостът пък умело успя да отбегне въпроса й. Като си говорим тука, се сетих - ти няма ли да ставаш вече татко? Това беше неочакваният въпрос на тв водещата Люба Кулезич към продуцента Андрей Арнаудов. Гостът пък умело успя да отбегне въпроса й. "Чакай да замълча, че такива мисли ми дойдоха в главата", отговори й гостът в ефира на Нова телевизия.
Искам да разбера какви са основните аргументи да се поиска оставката на зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов. Няма основание да поискам оставката му, заяви по БНР министърът на отбраната Николай Ненчев.
Нито една служба не ме е информирала за нищо обезпокоително около тази личност. Няма нито едно основание да се съмнявам, Искам да разбера какви са основните аргументи да се поиска оставката на зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов. Няма основание да поискам оставката му, заяви по БНР министърът на отбраната Николай Ненчев. Нито една служба не ме е информирала за нищо обезпокоително около тази личност. Няма нито едно основание да се съмнявам,
15-годишен ученик е авторът на скалната рисунка край кърджалийското с. Ночево, която предизвиква оживени коментари в социалните мрежи от месец насам.Изображението е с размери около 1 кв. м и е издялано върху гладка скална тераса на огромна и отвесна канара. Тя е част от вероятно най-големия тракийски култов комплекс, в който могат да се ... 15-годишен ученик е авторът на скалната рисунка край кърджалийското с. Ночево, която предизвиква оживени коментари в социалните мрежи от месец насам.Изображението е с размери около 1 кв. м и е издялано върху гладка скална тераса на огромна и отвесна канара. Тя е част от вероятно най-големия тракийски култов комплекс, в който могат да се ...
С бомби и камъни активистите и противниците на капитализма от организацията Blockupy са щурмували новата сграда на Европейската централна банка (ЕЦБ) във Франкфурт. Преди това около 150 протестиращи успяват да прескочат оградата и да достигнат до сградата, казва говорител на полицията, цитиран от DPA.
Полицейски служители били удряни и ритани. С бомби и камъни активистите и противниците на капитализма от организацията Blockupy са щурмували новата сграда на Европейската централна банка (ЕЦБ) във Франкфурт. Преди това около 150 протестиращи успяват да прескочат оградата и да достигнат до сградата, казва говорител на полицията, цитиран от DPA. Полицейски служители били удряни и ритани.
Повечето фирми от индустрията ще раздават коледни бонуси на работниците си. Това показва проучване на Асоциацията на индустриалния капитал в България, цитирано от bTV. 57 на сто от фирмите в България ще зарадват служителите си за празниците, докато 15% не могат да си го позволят.  75 на сто от шефовете казват, Повечето фирми от индустрията ще раздават коледни бонуси на работниците си. Това показва проучване на Асоциацията на индустриалния капитал в България, цитирано от bTV. 57 на сто от фирмите в България ще зарадват служителите си за празниците, докато 15% не могат да си го позволят. 75 на сто от шефовете казват,
190 фирми фалираха Корпоративна търговска банка, а най-големите кредити са отпускани на шофьори, секретарки и охранители в тях, пише вестник 190 фирми фалираха Корпоративна търговска банка, а най-големите кредити са отпускани на шофьори, секретарки и охранители в тях, пише вестник "Досие". Огромни заеми са взели и лица, свързани със службите, а заради прехвърлянето на част от фирмите, длъжници се оказват клошари и бежанци от арабските страни, става ясно от справка в регистрите.
59-годишният електротехник от град Келхайм, в южната провинция Бавария, изградил съвсем сам в мазето на къщата бункер. Там той складирал истински оръжеен арсенал и големи хранителни запаси. Полицията конфискувала две автоматични стрелкови оръжия, 80 пушки, 60 пистолета, около 20 000 муниции и 40 килограма взривни материали, предаде АФП, 59-годишният електротехник от град Келхайм, в южната провинция Бавария, изградил съвсем сам в мазето на къщата бункер. Там той складирал истински оръжеен арсенал и големи хранителни запаси. Полицията конфискувала две автоматични стрелкови оръжия, 80 пушки, 60 пистолета, около 20 000 муниции и 40 килограма взривни материали, предаде АФП,
Излекуван е служителят на УНИЦЕФ, който беше заразен с ебола в Сиера Леоне и беше приет в болница в Парижкия регион, предаде AFP.
Френското министерство на здравеопазването съобщи, че пациентът е излекуван и в неделя е напуснал Франция. Властите не съобщават националността, нито пола на Излекуван е служителят на УНИЦЕФ, който беше заразен с ебола в Сиера Леоне и беше приет в болница в Парижкия регион, предаде AFP. Френското министерство на здравеопазването съобщи, че пациентът е излекуван и в неделя е напуснал Франция. Властите не съобщават националността, нито пола на
34-годишният руски учен Антон се заля с кофа течен азот с температура -195 ° по Целзий в рамките на международната благотворителна акция Ice Bucket Challenge, предаде 34-годишният руски учен Антон се заля с кофа течен азот с температура -195 ° по Целзий в рамките на международната благотворителна акция Ice Bucket Challenge, предаде "Дейли мейл". Той обяви, че се доверява на законите на физиката, биологията и математиката и вярва, че нищо лошо няма да му се случи. И се оказа прав.
Kултовата британска група “Пинк Флойд” направи от умиращото Аралско море декор на клипа към песента Louder than Words от новия им прощален албум The Endless River (“Безкрайната река”).
Идеята хрумнала на режисьора на клипа Обри Пауъл, когато видял снимки на ръждясалите кораби насред пустинята, където някога към безотточното езеро са течали реките Kултовата британска група “Пинк Флойд” направи от умиращото Аралско море декор на клипа към песента Louder than Words от новия им прощален албум The Endless River (“Безкрайната река”). Идеята хрумнала на режисьора на клипа Обри Пауъл, когато видял снимки на ръждясалите кораби насред пустинята, където някога към безотточното езеро са течали реките
Ким Кардашиян разголи задник за корицата на нюйоркското сп. “Пейпър” и светът веднага полудя по него. Снимката на реалити тв звездата стана едно от най-препечатваните и споделяни в мрежата изображения.
На корицата на списанието Ким е напълно гола, само по ръкавици и перлена огърлица. Намазана е обилно с някакъв вид масло, Ким Кардашиян разголи задник за корицата на нюйоркското сп. “Пейпър” и светът веднага полудя по него. Снимката на реалити тв звездата стана едно от най-препечатваните и споделяни в мрежата изображения. На корицата на списанието Ким е напълно гола, само по ръкавици и перлена огърлица. Намазана е обилно с някакъв вид масло,
Британски учени показаха Лондон от птичи полет. Те прикрепиха камера към тялото на опитомен орел и го пуснаха над британската столица, съобщава Би Би Си. Цяла седмица пернатият хищник е кръжал над Лондон, след което се върнал при треньора си. Уникалните записи показват мостът Тауър, катедралата „Св. Британски учени показаха Лондон от птичи полет. Те прикрепиха камера към тялото на опитомен орел и го пуснаха над британската столица, съобщава Би Би Си. Цяла седмица пернатият хищник е кръжал над Лондон, след което се върнал при треньора си. Уникалните записи показват мостът Тауър, катедралата „Св.
Снощното земетресение в никакъв случай не може да бъде окачествено като катастрофално или повод за аварийна ситуация. Това каза пред „Фокус” Емил Ботев, ръководител на Департамент „Сеизмология” в Националния институт по геофизика, геодезия и география при БАН. „Като катастрофални могат да бъдат определени ситуациите свързани с наводненията през Снощното земетресение в никакъв случай не може да бъде окачествено като катастрофално или повод за аварийна ситуация. Това каза пред „Фокус” Емил Ботев, ръководител на Департамент „Сеизмология” в Националния институт по геофизика, геодезия и география при БАН. „Като катастрофални могат да бъдат определени ситуациите свързани с наводненията през
Руският президент Владимир Путин не изключва възможността да се кандидатира за президентския пост през 2018 г., предава ТАСС.
Да, има възможност да се кандидатирам, заяви Путин и отбеляза, че при вземането на решение ще изхожда от общия интерес, вътрешното си разбиране и настроение.
Конституцията го позволява, но това съвсем не значи, Руският президент Владимир Путин не изключва възможността да се кандидатира за президентския пост през 2018 г., предава ТАСС. Да, има възможност да се кандидатирам, заяви Путин и отбеляза, че при вземането на решение ще изхожда от общия интерес, вътрешното си разбиране и настроение. Конституцията го позволява, но това съвсем не значи,
Земетресението, регистрирано в събота вечерта на територията на Румъния, е било усетено в югозападните райони на Украйна, съобщи изданието ОК-Информ. Трусът е предизвикал паника в Одеса. Местните жители съобщават, че земетресението е съборило полилеите и е разлюляло мебелите в домовете им. Мобилната и интернет връзки са били прекъснати. Земетресението, регистрирано в събота вечерта на територията на Румъния, е било усетено в югозападните райони на Украйна, съобщи изданието ОК-Информ. Трусът е предизвикал паника в Одеса. Местните жители съобщават, че земетресението е съборило полилеите и е разлюляло мебелите в домовете им. Мобилната и интернет връзки са били прекъснати.
Пластичната хирургия, която е най-доходоносният сектор от медицината в САЩ. Жените са готови да платят хиляди долари за корекция на задните си части. Цените варират от 10 000 USD да 13 000 USD. Операциите обаче са само част от начините за печелене на пари от женските прелести. За тези, които не желаят драстична промяна чрез операция, Пластичната хирургия, която е най-доходоносният сектор от медицината в САЩ. Жените са готови да платят хиляди долари за корекция на задните си части. Цените варират от 10 000 USD да 13 000 USD. Операциите обаче са само част от начините за печелене на пари от женските прелести. За тези, които не желаят драстична промяна чрез операция,
По последни данни над 550 души е броят на ислямистите от Германия, отправили се към Сирия и Ирак да се бият на страната на По последни данни над 550 души е броят на ислямистите от Германия, отправили се към Сирия и Ирак да се бият на страната на "Ислямска държава".Предишните данни бяха за около 450, заяви ръководителят на германското контраразузнаването Ханс-Георг Маасен в интервю за днешния брой на в. "Велт ам зонтаг", цитирано от Ройтерс.
Ако до този момент бе прието дългата пола с висока талия да се носи с тясно бюстие по тялото, тази зима това правило не важи. Вече е модно да се съчетава с пуловер, широка блуза или дънкова риза. Така стилът от официален преминава към всекидневен. Тенденцията е продиктувана от бохемската мода или така наречения бохо шик. Ако до този момент бе прието дългата пола с висока талия да се носи с тясно бюстие по тялото, тази зима това правило не важи. Вече е модно да се съчетава с пуловер, широка блуза или дънкова риза. Така стилът от официален преминава към всекидневен. Тенденцията е продиктувана от бохемската мода или така наречения бохо шик.
"Побоят над мен не е бил цената на свободата. Винаги съм била свободна, винаги съм правила каквото си искам. Казват ми "мъжкото момиче", не "красавицата". Не съм имала отношения с Големия Маргин, освен това не може да ме забъркват с трети лица. Много искат да ме обвържат с някакви хора, с които се познаваме от 20 годиини.
В младежките си години Веселин Маринов имал две безсънни нощи, които помни и до днес. Първия път, когато не могъл да спи от вълнение, бил в осми клас. Емил Димитров имал концерт в родния му град – Полски Тръмбеш. Тогава Маринов го видял за първи път.
По онова време плочите на Емил Димитров звучали почти денонощно в дома му. В младежките си години Веселин Маринов имал две безсънни нощи, които помни и до днес. Първия път, когато не могъл да спи от вълнение, бил в осми клас. Емил Димитров имал концерт в родния му град – Полски Тръмбеш. Тогава Маринов го видял за първи път. По онова време плочите на Емил Димитров звучали почти денонощно в дома му.
Рок хитове от последните няколко десетилетия, но в симфоничен аранжимент ще звучат в зала 1 на НДК в понеделник вечерта. Тогава на една сцена ще се качат “Щурците” и ФСБ, Д2, “Тангра”, “Сигнал”, “Фактор”, “Диана Експрес”, “Конкурент” и Б.Т.Р. Те ще изпълнят и парчета на музиканти, които вече не са сред нас - Георги Минчев, Рок хитове от последните няколко десетилетия, но в симфоничен аранжимент ще звучат в зала 1 на НДК в понеделник вечерта. Тогава на една сцена ще се качат “Щурците” и ФСБ, Д2, “Тангра”, “Сигнал”, “Фактор”, “Диана Експрес”, “Конкурент” и Б.Т.Р. Те ще изпълнят и парчета на музиканти, които вече не са сред нас - Георги Минчев,
- Как бихте се описали с 3 думи?
- С една дума - шантава.
- На колко години сте?
- На... тайна.
- Къде сте родена?
- Във Варна
- Какво харесвате у себе си?
- Честността, с която живея, искреността и директността си.
- Чай или кафе? 
- Кафе, дълго и с мляко.
- Любим ден от седмицата? Защо него?
- Нямам.
- Любим филм? - Как бихте се описали с 3 думи? - С една дума - шантава. - На колко години сте? - На... тайна. - Къде сте родена? - Във Варна - Какво харесвате у себе си? - Честността, с която живея, искреността и директността си. - Чай или кафе? - Кафе, дълго и с мляко. - Любим ден от седмицата? Защо него? - Нямам. - Любим филм?
През следващото денонощие над страната ще има значителна ниска облачност. В Източна България ще превали слаб дъжд, в Лудогорието – слаб сняг. На места в низините видимостта ще е намалена. Разкъсвания и намаления на облачността ще има над югозападните райони. Вятърът ще е слаб, в източните райони до умерен от север – североизток. През следващото денонощие над страната ще има значителна ниска облачност. В Източна България ще превали слаб дъжд, в Лудогорието – слаб сняг. На места в низините видимостта ще е намалена. Разкъсвания и намаления на облачността ще има над югозападните райони. Вятърът ще е слаб, в източните райони до умерен от север – североизток.
С частична промяна в своя маршрут ще се движат два бързи влака със задължителна резервация и 18 бързи влака, които пътуват по маршрутите от София за Бургас и Варна през Пловдив и Стара Загора, както и в обратните направления, съобщават от БДЖ. Тези влакове ще се движат по променен маршрут от Стара Загора през Тулово, С частична промяна в своя маршрут ще се движат два бързи влака със задължителна резервация и 18 бързи влака, които пътуват по маршрутите от София за Бургас и Варна през Пловдив и Стара Загора, както и в обратните направления, съобщават от БДЖ. Тези влакове ще се движат по променен маршрут от Стара Загора през Тулово,
Петима почерпени водачи са заловени през последното денонощие в Пловдивско, съобщиха от полицията. Около 22.30 часа вчера в Раковски бил е спрян за проверка лек автомобил Петима почерпени водачи са заловени през последното денонощие в Пловдивско, съобщиха от полицията. Около 22.30 часа вчера в Раковски бил е спрян за проверка лек автомобил "Форд". Дрегерът на 41-годишния му шофьор от с. Стряма отчел 2, 45 промила. Същата вечер служителите на реда в Асеновград са хванали други двама мъже с подобни нарушения.
Драконовски мерки за сигурност е предприела пловдивската полиция заради днешния мач на местния Драконовски мерки за сигурност е предприела пловдивската полиция заради днешния мач на местния "Ботев" с "Левски"- София. Срещата започва в 13,15 часа на стадиона в кв. "Коматево". От 12.00 до 16.00 часа ще бъде ограничен достъпът на моторни превозни средства, които ще се пренасочват по обходни маршрути до квартала. Ще бъдат пропускани
Десислава, която се самозапали на 19 ноември, си е водила дневник. В тетрадка, която е намерена от полицаите в дома й, тя написала, че ще се самозапали. Тя дори описала, че юе го направи в гаража на хората, в чиято къща е живее, за да не увреди имуществото им, пише zapernik.com.
От полицията съобщиха, че причината, Десислава, която се самозапали на 19 ноември, си е водила дневник. В тетрадка, която е намерена от полицаите в дома й, тя написала, че ще се самозапали. Тя дори описала, че юе го направи в гаража на хората, в чиято къща е живее, за да не увреди имуществото им, пише zapernik.com. От полицията съобщиха, че причината,
75-годишна жена от село Мало Конаре е загинала при пожар, съобщиха от ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”. Вчера в 10:15 часа е получено съобщение за пожар в къща, намиращ се в село Мало Конаре, община Пазарджик.   Произшествието е посетено от един противопожарен екип на Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението – 75-годишна жена от село Мало Конаре е загинала при пожар, съобщиха от ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”. Вчера в 10:15 часа е получено съобщение за пожар в къща, намиращ се в село Мало Конаре, община Пазарджик. Произшествието е посетено от един противопожарен екип на Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението –
Тежка катастрофа стана на главен път Е-79 от Враца за Монтана. Лек автомобил „Ровър“, управляван от жител на Монтана, губи контрол над автомобила и се блъска в разделителната мантинела. От полицията във Враца съобщиха, че е увредена около 18 м. от мантинелата, съобщава Тежка катастрофа стана на главен път Е-79 от Враца за Монтана. Лек автомобил „Ровър“, управляван от жител на Монтана, губи контрол над автомобила и се блъска в разделителната мантинела. От полицията във Враца съобщиха, че е увредена около 18 м. от мантинелата, съобщава "Конкурент". Незабавно на място пристига полиция.
Еднокрак дядо с инсулт се удави в река Росица. Близките му, жители на гр.Бяла черква и полицаи издирват стареца от четвъртък.
75-годишния дядо Борис бил психически нестабилен, след като му отрязали единия крак, а после претърпял и инсулт, разказа кметът на градчето Албена Тодорова. В нощта срещу четвъртък мъжът станал и излязъл незабелязано от Еднокрак дядо с инсулт се удави в река Росица. Близките му, жители на гр.Бяла черква и полицаи издирват стареца от четвъртък. 75-годишния дядо Борис бил психически нестабилен, след като му отрязали единия крак, а после претърпял и инсулт, разказа кметът на градчето Албена Тодорова. В нощта срещу четвъртък мъжът станал и излязъл незабелязано от
Боян Петров-Боци поиска от съда да промени мярката му  от „домашен арест“ в парична гаранция, защото му се налагало да пътува до специализирана стоматологична клиника, за да се прегледа на дигитален 3D скенер. Това заяви на вчерашното съдебно заседание адвокат Марио Биков, съобщава Struma.bg.
Наблюдаващият прокурор Райна Бачева настоя да не се Боян Петров-Боци поиска от съда да промени мярката му  от „домашен арест“ в парична гаранция, защото му се налагало да пътува до специализирана стоматологична клиника, за да се прегледа на дигитален 3D скенер. Това заяви на вчерашното съдебно заседание адвокат Марио Биков, съобщава Struma.bg. Наблюдаващият прокурор Райна Бачева настоя да не се
Бизнесмен снимал със скрита камера на очилата си полицейска проверка. Той обаче бил разкрит и принуден да изяде очилата си. За случая проговори полицай Лазар Дуров от ІІ РУП - Благоевград по време на съдебно заседание. Той бил призован да свидетелства на делото срещу Методи Николов, който е обвинен за отправена закана за убийство към Валентин Бизнесмен снимал със скрита камера на очилата си полицейска проверка. Той обаче бил разкрит и принуден да изяде очилата си. За случая проговори полицай Лазар Дуров от ІІ РУП - Благоевград по време на съдебно заседание. Той бил призован да свидетелства на делото срещу Методи Николов, който е обвинен за отправена закана за убийство към Валентин
Hикой спорт не може да съществува без своите фенове. Липсата на зрители обезсмисля което и да е състезание, а обратното - пълните трибуни действат като допинг на участниците в него.Но и сред запалянковците има звезди. Такива, които са известни от снимки във вестници и списания, които са търсени от камерите по време на директните ... Hикой спорт не може да съществува без своите фенове. Липсата на зрители обезсмисля което и да е състезание, а обратното - пълните трибуни действат като допинг на участниците в него.Но и сред запалянковците има звезди. Такива, които са известни от снимки във вестници и списания, които са търсени от камерите по време на директните ...
Няма възраст за естествената красота, казва музата на Салвадор Дали - Кармен дел Орефис. Тя е един от най-възрастните модели и е на подиума вече почти 70 г. Сега е на 83 г., но ангажиментите и? не намаляват. Напротив. “През последните години съм снимана за толкова корици на модни списания, колкото нямам общо за целия си живот”, Няма възраст за естествената красота, казва музата на Салвадор Дали - Кармен дел Орефис. Тя е един от най-възрастните модели и е на подиума вече почти 70 г. Сега е на 83 г., но ангажиментите и? не намаляват. Напротив. “През последните години съм снимана за толкова корици на модни списания, колкото нямам общо за целия си живот”,Ads and other info can go over in this area. You can edit this content area by logging into your manager area and visiting the content section. Edit the item titled "Right Menu Area".