Feed Provided By 24chasaПорой спря движението по магистрала “Тракия” вчера сутринта. Пожарникари бяха вдигнати на крак заради наводнение на аварийната лента от 112-и до 106-и километър в посока Бургас-София. Малко по-късно беше наводнен и участъкът между пътен възел Цалапица и Съединение. Причината за заливане са прелели напоителни канали. Порой спря движението по магистрала “Тракия” вчера сутринта. Пожарникари бяха вдигнати на крак заради наводнение на аварийната лента от 112-и до 106-и километър в посока Бургас-София. Малко по-късно беше наводнен и участъкът между пътен възел Цалапица и Съединение. Причината за заливане са прелели напоителни канали.
Румънски шофьор на 34 години изгуби управлението над лекия си автомобил Румънски шофьор на 34 години изгуби управлението над лекия си автомобил "Шкода октавия", зави наляво в насрещното платно и се блъсна челно в идващото правомерно срещу него "Пежо 807" с търговищка регистрация. От удара румънецът А.Д., който бил сам в автомобила си, и пътувал на предната дясна седалка до шофьора на българската кола 40-годишен мъж от
Около 120 доброволци от Нова Загора дариха вчера кръв за 13-годишната Симона Пенева, която с 60% изгаряния се бори за живота си в пловдивската клиника по изгаряния. Имаше и хора, които медиците върнаха с уговорката, че ще могат да дадат кръв в края на месеца, ако се наложи. Малкият тракийски град не помни подобна съпричастност. Около 120 доброволци от Нова Загора дариха вчера кръв за 13-годишната Симона Пенева, която с 60% изгаряния се бори за живота си в пловдивската клиника по изгаряния. Имаше и хора, които медиците върнаха с уговорката, че ще могат да дадат кръв в края на месеца, ако се наложи. Малкият тракийски град не помни подобна съпричастност.

Оттегляме кандидатурата на Калина Крумова като водач на листата на „България без цензура“ в 11-ти МИР Ловеч и на нейно място за водач подкрепяме главният юрисконсулт на ББЦ Десислава Балабанова, съобщиха от пресцентъра на партията.
В емоционално писмо г-жа Крумова заявява, че изпитва напрежение от тежката предизборна кампания и не е подготвена за Оттегляме кандидатурата на Калина Крумова като водач на листата на „България без цензура“ в 11-ти МИР Ловеч и на нейно място за водач подкрепяме главният юрисконсулт на ББЦ Десислава Балабанова, съобщиха от пресцентъра на партията. В емоционално писмо г-жа Крумова заявява, че изпитва напрежение от тежката предизборна кампания и не е подготвена за
Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

До две години цялата техника на пожарната ще бъде обновена. Академията на МВР пък ще обучи доброволни формирования от граждани за бърза реакция при бедствия към всяка община.
Това съобщи вчера бившият зам.-министър на вътрешните работи на ГЕРБ Веселин Вучков. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление. До две години цялата техника на пожарната ще бъде обновена. Академията на МВР пък ще обучи доброволни формирования от граждани за бърза реакция при бедствия към всяка община. Това съобщи вчера бившият зам.-министър на вътрешните работи на ГЕРБ Веселин Вучков.
ГЕРБ трябва и може да извоюва убедителна победа на тези избори, защото България се нуждае от стабилно управление, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ трябва и може да извоюва убедителна победа на тези избори, защото България се нуждае от стабилно управление, съобщават от пресцентъра на ПП "ГЕРБ". В нашата програма залагаме на честност, стабилност и прозрачност, за което гарант е и водачът на листата на 17-МИР Методи Андреев като шеф на Комисията по досиетата.
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР ще проведат в сряда редица инициативи в столицата.
Водачите на листите за 23 и 24 МИР Александър Ненков и Румяна Бъчварова, заедно с кандидати за народни представители от ГЕРБ-София, ще участват в тържествата по случай Деня на София пред Паметника на Незнайния войн от 11:30 часа. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР ще проведат в сряда редица инициативи в столицата. Водачите на листите за 23 и 24 МИР Александър Ненков и Румяна Бъчварова, заедно с кандидати за народни представители от ГЕРБ-София, ще участват в тържествата по случай Деня на София пред Паметника на Незнайния войн от 11:30 часа.
Софийският градски съд (СГС) не отстрани от длъжност подуправителя на БНБ Цветан Гунев, съобщи БГНЕС.
След няколкочасово заседание СГС остави без уважение искането на прокуратурата.
Подуправителят на БНБ и ръководител на управление Софийският градски съд (СГС) не отстрани от длъжност подуправителя на БНБ Цветан Гунев, съобщи БГНЕС. След няколкочасово заседание СГС остави без уважение искането на прокуратурата. Подуправителят на БНБ и ръководител на управление "Банков надзор" Цветан Гунев е обвиняем за престъпление по служба от 16.06.2014 г.
Тежка катастрофа е станала в столичния квартал „Княжево”, съобщи „Фокус”.
Два автомобила са се ударили на спирка „Шипка“. На мястото на инцидента има линейка, полиция и служители на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“.
Засега няма информация за състоянието на пострадалите при катастрофата. В района се е образувало огромно задръстване. Тежка катастрофа е станала в столичния квартал „Княжево”, съобщи „Фокус”. Два автомобила са се ударили на спирка „Шипка“. На мястото на инцидента има линейка, полиция и служители на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“. Засега няма информация за състоянието на пострадалите при катастрофата. В района се е образувало огромно задръстване.
Почина Борис Стойнов, един от най-големите български оперни сценографи, съобщи БНТ.
Доказал се като един от най-добрите познавачи на откритите сцени, Стойнов ще остане в историята с впечатляващи и мащабни сценографски решения на оперите “Аида”, “Тоска”, “Травиата”, “Княз Игор” и много други.
Опелото ще бъде на 17 септември от 12:30 в църквата на Почина Борис Стойнов, един от най-големите български оперни сценографи, съобщи БНТ. Доказал се като един от най-добрите познавачи на откритите сцени, Стойнов ще остане в историята с впечатляващи и мащабни сценографски решения на оперите “Аида”, “Тоска”, “Травиата”, “Княз Игор” и много други. Опелото ще бъде на 17 септември от 12:30 в църквата на

Водачът на 24 МИР на ПП ГЕРБ-София Румяна Бъчварова се срещна със столичани в открита приемна в подлеза на СУ Водачът на 24 МИР на ПП ГЕРБ-София Румяна Бъчварова се срещна със столичани в открита приемна в подлеза на СУ "Климент Охридски“. "На 5 октомври българите трябва да отидат и да гласуват за политическата партия, която може да осигури стабилно мнозинство в следващото Народно събрание, а това без съмнение е ГЕРБ -с бюлетина номер 9",
"Искам да се разсекретят документите и да стане ясна истината за КТБ. А истината е, че не бяха предприети съответните действия за спасяването на тази банка. Затова аз настоявам да видя позицията на президента. БСП бе срещу банковата ваканция, за непредоставяне на бюджетни средства за покриване на неясни все още банкови задължения на КТБ",
„Не е потвърдено, че Цветан Василев се е предал в полицията в Сърбия, тъй като не е изпратено уведомление от сръбските власти“. Това заяви пред журналисти прокурор Иван Гешев.
„Когато бъде изпратен такъв документ, ще започне процедура по екстрадирането му в България“, допълни прокурор „Не е потвърдено, че Цветан Василев се е предал в полицията в Сърбия, тъй като не е изпратено уведомление от сръбските власти“. Това заяви пред журналисти прокурор Иван Гешев. „Когато бъде изпратен такъв документ, ще започне процедура по екстрадирането му в България“, допълни прокурор
В бежанския център в столичния кв. “Овча купел” ще бъдат прехвърлени днес бежанците от Ковачевци, съобщиха вчера от Държавната агенция за бежанците.
Целият Национален детски екологичен комплекс в Ковачевци ще бъде опразнен от 79-те имигранти. В момента се преговаря с регионалния инспекторат по образованието в София кои училища могат да поемат. В бежанския център в столичния кв. “Овча купел” ще бъдат прехвърлени днес бежанците от Ковачевци, съобщиха вчера от Държавната агенция за бежанците. Целият Национален детски екологичен комплекс в Ковачевци ще бъде опразнен от 79-те имигранти. В момента се преговаря с регионалния инспекторат по образованието в София кои училища могат да поемат.
Собственици на 8 погребални агенции скочиха срещу въведения ред във врачанската болница, който ограничава достъпа им в здравното заведение и срещите им с близки на починалите.
Освен това в сигнал до полицията и до кмета на Враца Николай Иванов те обвиниха работещия в моргата санитар Владимир Цанов в конфликт на интереси - тайно бил регистрира... Собственици на 8 погребални агенции скочиха срещу въведения ред във врачанската болница, който ограничава достъпа им в здравното заведение и срещите им с близки на починалите. Освен това в сигнал до полицията и до кмета на Враца Николай Иванов те обвиниха работещия в моргата санитар Владимир Цанов в конфликт на интереси - тайно бил регистрира...
Изплувалият край нос Калиакра в местността Зеленка труп на мъж може да е на един от изчезналите туристи във Варна. Тялото е на германец или поляк, казаха разследващи от полицията в Добрич. На 11 септември край с. Българево морето изхвърли удавник с гривна на ръката. “Трупът в морето е на мъж, който има от гривните “ол инклузив”. Изплувалият край нос Калиакра в местността Зеленка труп на мъж може да е на един от изчезналите туристи във Варна. Тялото е на германец или поляк, казаха разследващи от полицията в Добрич. На 11 септември край с. Българево морето изхвърли удавник с гривна на ръката. “Трупът в морето е на мъж, който има от гривните “ол инклузив”.
С патерица по главата е бил ударен служителят от “Социално подпомагане” - Севлиево, Николай Неделчев, съобщиха от Агенцията за социално подпомагане. Нападението извършил на 15 септември от дядо, докато си получавал документите за настаняване в старчески дом.
Молбата на възрастния човек била подадена в началото на месеца и само за 10 дни социалните С патерица по главата е бил ударен служителят от “Социално подпомагане” - Севлиево, Николай Неделчев, съобщиха от Агенцията за социално подпомагане. Нападението извършил на 15 септември от дядо, докато си получавал документите за настаняване в старчески дом. Молбата на възрастния човек била подадена в началото на месеца и само за 10 дни социалните
Съдия Христина Михова от Софийския апелативен съд си даде отвод по едно от делата срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, по което той бе осъден на 4 г. затвор и сега обжалва.
През 2010 г., докато Цветанов бе начело на МВР, Михова била докладчик по дело за задържане на уличени за убийството на Юрий Галев. Съдия Христина Михова от Софийския апелативен съд си даде отвод по едно от делата срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, по което той бе осъден на 4 г. затвор и сега обжалва. През 2010 г., докато Цветанов бе начело на МВР, Михова била докладчик по дело за задържане на уличени за убийството на Юрий Галев.
След 51 дни укриване от прокуратурата мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев се предаде сам в полицията в Белград вчера.
Новината първо съобщиха сръбски медии, а по-късно бе потвърдена от високопоставен служител на сръбското вътрешно министерство пред Ройтерс и от българския адвокат на банкера - Константин Симеонов.
 Василев се.... След 51 дни укриване от прокуратурата мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев се предаде сам в полицията в Белград вчера. Новината първо съобщиха сръбски медии, а по-късно бе потвърдена от високопоставен служител на сръбското вътрешно министерство пред Ройтерс и от българския адвокат на банкера - Константин Симеонов. Василев се....
Масачузетският технологичен институт е най-добрият университет в света за трета поредна година. Това показа престижната класация на британската компания “Кю Ес уърлд юнивърсити ранкингс” за 2014 - 2015 г., предаде Би Би Си.
Четири британски висши учебни заведения също са в топ 10 на най-престижните университети. Масачузетският технологичен институт е най-добрият университет в света за трета поредна година. Това показа престижната класация на британската компания “Кю Ес уърлд юнивърсити ранкингс” за 2014 - 2015 г., предаде Би Би Си. Четири британски висши учебни заведения също са в топ 10 на най-престижните университети.
Белгийският премиер Елио ди Рупо получи два стека бира от Барак Обама. Американският президент изпратил пивото родно производство заради загубен облог на 27 юни т.г., когато Белгия игра срещу САЩ на световното първенство по футбол в Бразилия.
За последните 4 години това е третият случай, когато Обама трябва да плаща с бира заради несбъднати Белгийският премиер Елио ди Рупо получи два стека бира от Барак Обама. Американският президент изпратил пивото родно производство заради загубен облог на 27 юни т.г., когато Белгия игра срещу САЩ на световното първенство по футбол в Бразилия. За последните 4 години това е третият случай, когато Обама трябва да плаща с бира заради несбъднати
Шотландия ще се изправи пред “болезнен развод” с останалата част на Великобритания, ако гласува за независимост, а няма просто да се отдели, каза Дейвид Камерън.
Британският премиер дръпна емоционална реч в град Абърдийн при последното си посещение в Шотландия. “Ако не ме харесвате, помнете, че аз няма да съм винаги на този пост. Шотландия ще се изправи пред “болезнен развод” с останалата част на Великобритания, ако гласува за независимост, а няма просто да се отдели, каза Дейвид Камерън. Британският премиер дръпна емоционална реч в град Абърдийн при последното си посещение в Шотландия. “Ако не ме харесвате, помнете, че аз няма да съм винаги на този пост.
Бивш надзирател от “Аушвиц” е обвинен в съучастничество в убийството на над 300 хиляди души от германски прокурори, пише в. “Гардиън”. 93-годишният Оскар Грьонинг бил от СС и служил в нацисткия концлагер през 1944 г. Той помагал на нацистите, като ограбвал парите и ценностите на евреите и подкрепял масовите убийства. Бивш надзирател от “Аушвиц” е обвинен в съучастничество в убийството на над 300 хиляди души от германски прокурори, пише в. “Гардиън”. 93-годишният Оскар Грьонинг бил от СС и служил в нацисткия концлагер през 1944 г. Той помагал на нацистите, като ограбвал парите и ценностите на евреите и подкрепял масовите убийства.
Турция обмисля да направи буферна зона на границата си с Ирак и Сирия, за да може да се противопостави на заплахата от джихадистите, съобщи президентът Реджеп Ердоган, цитиран от Ройтерс. Той не даде подробности за това къде може да бъде създадена зоната или как тя ще работи.
Пред турските медии на връщане от посещение в Катар турският президент Турция обмисля да направи буферна зона на границата си с Ирак и Сирия, за да може да се противопостави на заплахата от джихадистите, съобщи президентът Реджеп Ердоган, цитиран от Ройтерс. Той не даде подробности за това къде може да бъде създадена зоната или как тя ще работи. Пред турските медии на връщане от посещение в Катар турският президент
Върховната Рада и Европейският парламент ратифицираха споразумението за асоцииране на Украйна в ЕС вчера, съобщи Ройтерс. Това се случи чрез синхронна видеоконферентна връзка и двата вота се проведоха едновременно.
Гласуването в ЕП приключи с 535 гласа “за”, 127 “против” и 35 “въздържал се”, докато във Върховната Рада всички 355 присъстващи Върховната Рада и Европейският парламент ратифицираха споразумението за асоцииране на Украйна в ЕС вчера, съобщи Ройтерс. Това се случи чрез синхронна видеоконферентна връзка и двата вота се проведоха едновременно. Гласуването в ЕП приключи с 535 гласа “за”, 127 “против” и 35 “въздържал се”, докато във Върховната Рада всички 355 присъстващи
САЩ нанесоха нови въздушни удари по позиции на групировката “Ислямска държава” за първи път близо до столицата на Ирак - Багдад. От централното командване на Щатите заявиха, че ударите са начало на по-интензивни действия срещу джихадистите.
Барак Обама се превърна в четвъртия пореден американски президент, САЩ нанесоха нови въздушни удари по позиции на групировката “Ислямска държава” за първи път близо до столицата на Ирак - Багдад. От централното командване на Щатите заявиха, че ударите са начало на по-интензивни действия срещу джихадистите. Барак Обама се превърна в четвъртия пореден американски президент,
50-годишният Франк ван ден Блеекен e осъден през 80-те години за изнасилване и убийство. Според адвокатите му той не е в състояние да превъзмогне импулсите си за сексуално насилие и няма шансове някога да бъде освободен. Затова има основания да иска евтаназия.
Затворникът с доживотна присъда за първи път поискал евтаназия през 2011, 50-годишният Франк ван ден Блеекен e осъден през 80-те години за изнасилване и убийство. Според адвокатите му той не е в състояние да превъзмогне импулсите си за сексуално насилие и няма шансове някога да бъде освободен. Затова има основания да иска евтаназия. Затворникът с доживотна присъда за първи път поискал евтаназия през 2011,
Първият мач на българския първенец Първият мач на българския първенец "Лудогорец" в групите на Шампионската лига - срещу "Ливърпул"на "Анфийлд Роуд" вече започна.  Можете да гледате дербито на живо: ТУК, ТУК, ТУК и

“Лудогорец” остана на минута от велик резултат и първа историческа точка за български отбор в Шампионската лига! Игра храбро, но падна 1:2 от “Ливърпул” на “Анфийлд” с гол от съдийска дузпа в 93-ата мин секунди преди да изтекат 4-те мин продължение.
“Българи, юнаци”, че и станалите популярни скандирания “Моци, Моци” огласяха “Анфийлд”. “Лудогорец” остана на минута от велик резултат и първа историческа точка за български отбор в Шампионската лига! Игра храбро, но падна 1:2 от “Ливърпул” на “Анфийлд” с гол от съдийска дузпа в 93-ата мин секунди преди да изтекат 4-те мин продължение. “Българи, юнаци”, че и станалите популярни скандирания “Моци, Моци” огласяха “Анфийлд”.
Тази седмица Тази седмица "Лудогорец" стартира участието си в груповата фаза на Шампионската лига. Това е едва второто участие на български отбор в най-престижния футболен турнир на Европа - след участието на "Левски" през 2006 г. Освен че ще ви информира за всичко най-важно и интересно покрай участието на българския шампион в лигата,

Майсторска асистенция на Димитър Бербатов донесе победата на “Монако” с 1:0 над бившия му тим “Байер” (Л) при завръщането на “монегаските” в Шампионската лига.
В 61-ата мин българският нападател чукна съвсем леко топката с глава, но достатъчно, за да изведе Жоао Моутиньо срещу вратаря на гостите от Германия Лено. Майсторска асистенция на Димитър Бербатов донесе победата на “Монако” с 1:0 над бившия му тим “Байер” (Л) при завръщането на “монегаските” в Шампионската лига. В 61-ата мин българският нападател чукна съвсем леко топката с глава, но достатъчно, за да изведе Жоао Моутиньо срещу вратаря на гостите от Германия Лено.


Актуалният носител на трофея в Шампионската лига “Реал” (М) торпилира с 5:1 “Базел” на “Сантяго Бернабеу” в другия мач от групата на “Лудогорец”.
През първото полувреме в рамките на 23 мин се стигна до наказателна акция срещу швейцарските гости. Първо техният бранител Сухи си отбеляза автогол в 14-ата мин. Актуалният носител на трофея в Шампионската лига “Реал” (М) торпилира с 5:1 “Базел” на “Сантяго Бернабеу” в другия мач от групата на “Лудогорец”. През първото полувреме в рамките на 23 мин се стигна до наказателна акция срещу швейцарските гости. Първо техният бранител Сухи си отбеляза автогол в 14-ата мин.
"Лудогорец" започна достойно участието си в групите на Шампионската лига. Разградчани изпуснаха драматично да си тръгнат с точка и 500 000 евро от митичния стадион "Анфийлд", където "Ливърпул" ги победи 2:1 с гол от дузпа на Стивън Джерард в 93-ата минута. 60 секунди по-рано Дани Абало изравни 1:1 и накара публиката да замлъкне.
Петкратният европейски шампион Петкратният европейски шампион "Ливърпул" имаше нужда от 82 минути, за да вкара гол срещу абсолютгния дебютант "Лудогорец" на митичния си стадион "Анфийлд". За 1:0 се разписа Марио Балотели, който използва неразбирателство между централните защитници на българския първенец. "Лудогорец" изигра прилично първо полувреме на митичния стадион "Анфийлд"
"Лудогорец" изигра прилично първо полувреме на митичния стадион "Анфийлд" и играчите му се прибраха на почивката при нулево равенство срещу петкратния европейски първенец "Ливърпул". Мачът е от първия кръг в група "В", където са още "Реал" (Мадрид) и "Базел". На стадион "Сантяго Бернабеу" в испанската столица резултатът е 4:1 за домакините след
Час преди началото на първия мач на българския първенец Час преди началото на първия мач на българския първенец "Лудогорец" в групите на Шампионската лига - срещу "Ливърпул" на "Анфийлд Роуд", станаха ясни съставите на двата отбора. "Ливърпул": Миньоле, Манкийо, Ловрен, Сако, Морено, Джерард, Хендерсън, Лалана, Коутиньо, Стърлинг, Балотели. "Лудогорец": Борян, Кайсара, Моци, А.
Лятото е към своя край, есента наближава и сега е времето да се захванете с нещо полезно. Едно от нещата, които всеки съвременен човек е добре да направи, е да се сдобие с шофьорска книжка. За някои това е детска игра, за други – доста трудна задача. За да станете шофьор, със сигурност ще ви е необходимо да се запознаете със Закона за движение по Лятото е към своя край, есента наближава и сега е времето да се захванете с нещо полезно. Едно от нещата, които всеки съвременен човек е добре да направи, е да се сдобие с шофьорска книжка. За някои това е детска игра, за други – доста трудна задача. За да станете шофьор, със сигурност ще ви е необходимо да се запознаете със Закона за движение по
Актьорите Ева Мендес и Раян Гослинг станаха родители за първи път, съобщава Daily Mail, позовавайки се на изданието US Weekly.
Момиченцето се е родило миналия петък, а слуховете, че двамата очакват първото си дете се появиха през юли, когато Ева беше бременна в седмия месец. Те не потвърдиха дали очакват дете, Актьорите Ева Мендес и Раян Гослинг станаха родители за първи път, съобщава Daily Mail, позовавайки се на изданието US Weekly. Момиченцето се е родило миналия петък, а слуховете, че двамата очакват първото си дете се появиха през юли, когато Ева беше бременна в седмия месец. Те не потвърдиха дали очакват дете,

- Госпожо Калканджиева, преди година участвахте в подобно на “БИГ Брадър” риалити - “Къртицата”. Очакате ли изненади?
- Тук ще е малко повече въпрос на психика. Ще има интриги, клюки, битовизми. В “Къртицата” имаше повече състезателни игри и преодолявания на страхове.
- Не влизате сама, а със Стефан - вашия съпруг. - Госпожо Калканджиева, преди година участвахте в подобно на “БИГ Брадър” риалити - “Къртицата”. Очакате ли изненади? - Тук ще е малко повече въпрос на психика. Ще има интриги, клюки, битовизми. В “Къртицата” имаше повече състезателни игри и преодолявания на страхове. - Не влизате сама, а със Стефан - вашия съпруг.
- Г-жо Тодорова, Как реагира семейството ви, когато казахте, че ще влизате във “ВИП Брадър”?
- Първата реакция на дъщерите ми беше, че съм луда. Следващата беше “може би” и “ти решаваш”. За майка ми най-вече ще ми бъде мъчно вътре. Тя е болна и много възрастна, а основно аз се грижа за нея. Това ме спъваше дълго да взема решение дали да вляза, - Г-жо Тодорова, Как реагира семейството ви, когато казахте, че ще влизате във “ВИП Брадър”? - Първата реакция на дъщерите ми беше, че съм луда. Следващата беше “може би” и “ти решаваш”. За майка ми най-вече ще ми бъде мъчно вътре. Тя е болна и много възрастна, а основно аз се грижа за нея. Това ме спъваше дълго да взема решение дали да вляза,

- Госпожо Христова, трудно ли ви убедиха да участвате във “ВИП Брадър”?
- Доста дълго време ми звъняха. Обаждаха ми се няколко пъти. Отказвах и искаха да направим лична среща, за да ме убедят. От първото обаждане до финалното мина месец и нещо.
- Защо взехте решението толкова трудно?
- Защото смятам, - Госпожо Христова, трудно ли ви убедиха да участвате във “ВИП Брадър”? - Доста дълго време ми звъняха. Обаждаха ми се няколко пъти. Отказвах и искаха да направим лична среща, за да ме убедят. От първото обаждане до финалното мина месец и нещо. - Защо взехте решението толкова трудно? - Защото смятам,
Емил Пилев, търговски директор на “Винпром Карнобат”
Красимир Крумов-Грец, сценарист и режисьор
Павел Панов, треньор, бивш футболист
Божана Върбанова, специалист в отдел “Човешки ресурси” на ВГБ
Николай Гигов, бизнесмен, президент на ПФК “Локомотив” Емил Пилев, търговски директор на “Винпром Карнобат” Красимир Крумов-Грец, сценарист и режисьор Павел Панов, треньор, бивш футболист Божана Върбанова, специалист в отдел “Човешки ресурси” на ВГБ Николай Гигов, бизнесмен, президент на ПФК “Локомотив”
Скат с градина под 3-етажна къща в Смолян се срути след силните порои в понеделник вечерта и едва не уби хора. Подпорните стени на стръмния скат поддали сутринта и цялата градина на 3-етажната къща на семейство Петканови в Смолян паднала до къщата отдолу. От каменните подпорни стени са срутени около 25 м.
Скат с градина под 3-етажна къща в Смолян се срути след силните порои в понеделник вечерта и едва не уби хора. Подпорните стени на стръмния скат поддали сутринта и цялата градина на 3-етажната къща на семейство Петканови в Смолян паднала до къщата отдолу. От каменните подпорни стени са срутени около 25 м.
80-годишна жена от Карлово се е самоубила в Карлово. Величка Сливова се обесила в дома си, като преди това оставила предсмъртно писмо, в което обяснявала на близките си, че повече не иска да живее, съобщава 80-годишна жена от Карлово се е самоубила в Карлово. Величка Сливова се обесила в дома си, като преди това оставила предсмъртно писмо, в което обяснявала на близките си, че повече не иска да живее, съобщава "Марица". Величка била вдовица от 7-8 години, но нямала здравословни проблеми. Синът и снаха й я посещавали всеки ден и не я оставяли сама
Вчера в община Мизия бе отменено бедственото положение. То бе въведено в началото на август, когато под вода останаха 2/3 от града и близкото с. Крушовица. В двете населени места експертите са установили, че 1200 къщи са негодни за обитаване, а 700 от тях могат отново да приютят жителите си след основен ремонт. Вчера в община Мизия бе отменено бедственото положение. То бе въведено в началото на август, когато под вода останаха 2/3 от града и близкото с. Крушовица. В двете населени места експертите са установили, че 1200 къщи са негодни за обитаване, а 700 от тях могат отново да приютят жителите си след основен ремонт.
Собственици на 8 погребални агенции скочиха срещу въведения ред във врачанската болница, който ограничава достъпа им в здравното заведение и срещите им с близки на починалите. Освен това в сигнал до полицията и до кмета на Враца от агенцията обвиниха работещият в моргата санитар Владимир Цанов в конфликт на интереси. Собственици на 8 погребални агенции скочиха срещу въведения ред във врачанската болница, който ограничава достъпа им в здравното заведение и срещите им с близки на починалите. Освен това в сигнал до полицията и до кмета на Враца от агенцията обвиниха работещият в моргата санитар Владимир Цанов в конфликт на интереси.
Седем човека загинаха за последните 5 дни във Варна. При четири от жертвите става въпрос за нещастни случаи, заявиха от пресцентъра на полицията във Варна. Руснак е бил затиснат от бетонна плоча и е издъхнал при ремонт на вилата си край Варна. Трима пък полетяха от високо и също загубиха живота си. В събота 29-годишен работник падна от блок. Седем човека загинаха за последните 5 дни във Варна. При четири от жертвите става въпрос за нещастни случаи, заявиха от пресцентъра на полицията във Варна. Руснак е бил затиснат от бетонна плоча и е издъхнал при ремонт на вилата си край Варна. Трима пък полетяха от високо и също загубиха живота си. В събота 29-годишен работник падна от блок.
Двама мъже от Велико Търново изобретиха генератор, който може да произвежда електричество само с помощта на земната гравитация.
Гравитационният мотор е създаден в малък гараж в Поликраище с нищожна субсидия от Българската академия на науките. Прототипът е напълно готов и трябва да бъде усъвършенстван, съобщава Двама мъже от Велико Търново изобретиха генератор, който може да произвежда електричество само с помощта на земната гравитация. Гравитационният мотор е създаден в малък гараж в Поликраище с нищожна субсидия от Българската академия на науките. Прототипът е напълно готов и трябва да бъде усъвършенстван, съобщава "Борба".
Красива сръбкиня стана новата Красива сръбкиня стана новата "Мис Европа", съобщава изданието blic.rs. Диана Милойкович участва в конкурса World Next Top Model 2014 в Бейрут, където се сдоби и с титлата "Мис Фотогеничност". Красавицата е е популярна в родината си заради аферите си с някои от най-известните и желани мъже на Белград.
Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.Ads and other info can go over in this area. You can edit this content area by logging into your manager area and visiting the content section. Edit the item titled "Right Menu Area".