Feed Provided By 24chasaПрез 1977 г. проф. Ричард Пето от Оксфорд обръща внимание на един смайващ факт: “Ние, хората, би трябвало да страдаме от рак много повече от мишките, а не е така.” Аргументът му е подкупващо прост. При всяко деление на клетката има малък шанс да настъпи мутация и растежът на новата клетка да се ускори.
През 1977 г. проф. Ричард Пето от Оксфорд обръща внимание на един смайващ факт: “Ние, хората, би трябвало да страдаме от рак много повече от мишките, а не е така.” Аргументът му е подкупващо прост. При всяко деление на клетката има малък шанс да настъпи мутация и растежът на новата клетка да се ускори.
16-годишна ученичка е в тежко състояние в шуменската болница вероятно заради смесване на дрога и алкохол. Десетокласничката вече 10 дни е в кома и е с опасност за живота, съобщава Нова телевизия.
Момичето в момента е в будна кома, но от болницата отказват всякаква информация по случая. Приета е късно вечерта в клинична смърт.
16-годишна ученичка е в тежко състояние в шуменската болница вероятно заради смесване на дрога и алкохол. Десетокласничката вече 10 дни е в кома и е с опасност за живота, съобщава Нова телевизия. Момичето в момента е в будна кома, но от болницата отказват всякаква информация по случая. Приета е късно вечерта в клинична смърт.


150 000 фирми и самоосигуряващи се ще трябва да се регистрират в Националния осигурителен институт (НОИ), за да могат от 1 януари да подават документи за ползване на болничен на работниците и служителите си. Това съобщи управителят на НОИ Бисер Петков пред в. “24 часа”.
По електронен път вече ще се подават и документите за изплащане на
150 000 фирми и самоосигуряващи се ще трябва да се регистрират в Националния осигурителен институт (НОИ), за да могат от 1 януари да подават документи за ползване на болничен на работниците и служителите си. Това съобщи управителят на НОИ Бисер Петков пред в. “24 часа”. По електронен път вече ще се подават и документите за изплащане на
Жена се е самозапалила до язовир край софийското село Пасарел в неделя следобяд.
Сигналът е бил за пожар в листата край ясовира. Пожарникарите забелязали обгореното тяло веднага и извикали колегите си от Криминална полиция. На мястото е открита и бутилка със запалителна течност. Все още не се знае коя е жената. От полицията издирват нейни близки.
Жена се е самозапалила до язовир край софийското село Пасарел в неделя следобяд. Сигналът е бил за пожар в листата край ясовира. Пожарникарите забелязали обгореното тяло веднага и извикали колегите си от Криминална полиция. На мястото е открита и бутилка със запалителна течност. Все още не се знае коя е жената. От полицията издирват нейни близки.
Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за изтеклите записи между бившата шефка на Софийския градски съд Владимира Янева и отстранената оттам съдийка Румяна Ченалова. Обвинителите ще проверяват не само дали записите са законни или не, но и съдържанието им.
Това съобщи главният прокурор Сотир Цацаров преди извънредното
Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за изтеклите записи между бившата шефка на Софийския градски съд Владимира Янева и отстранената оттам съдийка Румяна Ченалова. Обвинителите ще проверяват не само дали записите са законни или не, но и съдържанието им. Това съобщи главният прокурор Сотир Цацаров преди извънредното
Анонимните телефонни заплахи и изоставените потенциално опасни багажи могат да бъдат проверка от страна на терористи за реакцията на службите за сигурност.
Това коментира пред „Фокус“ Иван Бояджиев, експерт по сигурността.
Според него зачестилите след атентатите в Париж обаждания за поставени взривни устройства на обществени места не са ново или
Анонимните телефонни заплахи и изоставените потенциално опасни багажи могат да бъдат проверка от страна на терористи за реакцията на службите за сигурност. Това коментира пред „Фокус“ Иван Бояджиев, експерт по сигурността. Според него зачестилите след атентатите в Париж обаждания за поставени взривни устройства на обществени места не са ново или
“Престанете да се правите на добри. Местните данъци и такси са инструмент, с който може да си оправите бюджетите. Стига популизъм.” Това заяви премиерът Бойко Борисов на кметовете на дискусия за местната власт и новия програмен период, организирана от сдружение ГЕРБ и фондация “Ханс Зайдел”.
Борисов изброи, че правителството е дало над 0,5 млрд.
“Престанете да се правите на добри. Местните данъци и такси са инструмент, с който може да си оправите бюджетите. Стига популизъм.” Това заяви премиерът Бойко Борисов на кметовете на дискусия за местната власт и новия програмен период, организирана от сдружение ГЕРБ и фондация “Ханс Зайдел”. Борисов изброи, че правителството е дало над 0,5 млрд.
Визита на британкия премиер Дейвид Камерън е планирана до дни у нас. Посещението до снощи не бе обявено официално, но премиерът Бойко Борисов коментирал новината с кмета на Бургас и зам.-шеф на ГЕРБ Димитър Николов по време на форум за местната власт вчера.
Очаква се посещението на Камерън да е поне двудневно, но програмата още не е окончателна.
Визита на британкия премиер Дейвид Камерън е планирана до дни у нас. Посещението до снощи не бе обявено официално, но премиерът Бойко Борисов коментирал новината с кмета на Бургас и зам.-шеф на ГЕРБ Димитър Николов по време на форум за местната власт вчера. Очаква се посещението на Камерън да е поне двудневно, но програмата още не е окончателна.
Правосъдният министър: Говорих с премиера, няма да подам оставка
Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно производство за изтеклите записи между ексшефката на Софийския градски съд Владимира Янева и отстранената оттам съдийка Румяна Ченалова.
Обвинителите ще преверяват не само дали записите са законни, или не,
Правосъдният министър: Говорих с премиера, няма да подам оставка Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно производство за изтеклите записи между ексшефката на Софийския градски съд Владимира Янева и отстранената оттам съдийка Румяна Ченалова. Обвинителите ще преверяват не само дали записите са законни, или не,
Бебето на най-голямата дъщеря на Стефан Софиянски - Елена, внезапно е починало от мозъчен аневризъм.
 Лекарите на са успели да направят нищо, за да спасят 5-месечния Камен. Бебето се роди това лято от любовта на Елена Софиянска с бизнесмена Лъчезар Йорданов.
Стефан Софиянски е в шок от трагичния инцидент с внучето му.
Бебето на най-голямата дъщеря на Стефан Софиянски - Елена, внезапно е починало от мозъчен аневризъм.  Лекарите на са успели да направят нищо, за да спасят 5-месечния Камен. Бебето се роди това лято от любовта на Елена Софиянска с бизнесмена Лъчезар Йорданов. Стефан Софиянски е в шок от трагичния инцидент с внучето му.
Местността Америката до село Михалково стана Клондайк за рибарите


“Те са над 1000 души, а ние - двама. Можем ли да ги спрем да не ловят от отгледаната и угоена риба”, вдигат рамене Цвятко Шуменски и Стефан Калканов.
Мъжете са охрана на садките за добив на пъстърва в яз. “Въча”, където при буря съоръженията се счупиха и тонове пъстърва избягаха
Местността Америката до село Михалково стана Клондайк за рибарите “Те са над 1000 души, а ние - двама. Можем ли да ги спрем да не ловят от отгледаната и угоена риба”, вдигат рамене Цвятко Шуменски и Стефан Калканов. Мъжете са охрана на садките за добив на пъстърва в яз. “Въча”, където при буря съоръженията се счупиха и тонове пъстърва избягаха
Секс, мъжка ревност
и много дрога
са сред причините
НИКОЛАЙ ГРУДЕВ
На 3 март в 2013 г. в 5,30 ч сутринта пред Бърза помощ в Харманли паркира БМВ. Баща и син свалят млад мъж в одеяло и го предават на дежурния парамедик.
Фелдшерът Стойчо Стоев не може да стори друго, освен да констатира смъртта. Тялото вече е изстинало и е започнало да се
Секс, мъжка ревност и много дрога са сред причините НИКОЛАЙ ГРУДЕВ На 3 март в 2013 г. в 5,30 ч сутринта пред Бърза помощ в Харманли паркира БМВ. Баща и син свалят млад мъж в одеяло и го предават на дежурния парамедик. Фелдшерът Стойчо Стоев не може да стори друго, освен да констатира смъртта. Тялото вече е изстинало и е започнало да се
Младежът още няма
обвинение за смъртта й
Внукът на космонавта Георги Иванов е тийнейджърът, който с мощния си джип причини смъртта на 72-годишна жена. Крис-Антъни Желев, който все още е ученик, в петък навлезе в насрещното с БМВ Х5 и се удари челно в баничарка рено. При сблъсъка на столичния бул. “Цар Борис III” почина майката на благоевградския
Младежът още няма обвинение за смъртта й Внукът на космонавта Георги Иванов е тийнейджърът, който с мощния си джип причини смъртта на 72-годишна жена. Крис-Антъни Желев, който все още е ученик, в петък навлезе в насрещното с БМВ Х5 и се удари челно в баничарка рено. При сблъсъка на столичния бул. “Цар Борис III” почина майката на благоевградския
Само за 6 ч делото приключи и утре се чака присъда. Разбирам в какво ме обвиняват, но не разбирам защо, каза бившият политик
4 г. затвор за бившия зам.-шеф на парламента Христо Бисеров поиска прокуратурата, а финансовият министър Владислав Горанов - 18 965 лв. неплатени данъци.
Процесът срещу бившия политик приключи само за 6 часа в понеделник.
Само за 6 ч делото приключи и утре се чака присъда. Разбирам в какво ме обвиняват, но не разбирам защо, каза бившият политик 4 г. затвор за бившия зам.-шеф на парламента Христо Бисеров поиска прокуратурата, а финансовият министър Владислав Горанов - 18 965 лв. неплатени данъци. Процесът срещу бившия политик приключи само за 6 часа в понеделник.

"Холдинг БДЖ" ще пусне за продажба до средата на декември 1300 товарни вагона чрез "Българска банка за развитие", съобщава "Стандарт". Вагоните са заложени по Втория облигационен заем по реда на Закона за особените залози. До месец и самият холдинг ще обяви за продажба други 1100 вагона, както и локомотиви за скрап.
Над 200 представители на най-големите рекламодатели и рекламни агенции в България проследиха тази вечер презентацията на изданията на Медийна група България Холдинг (МГБХ).
Те се запознаха с точките на пресичане между рекламата и клиентите в онлайн продуктите на медийната група, както и в нейните печатни издания.
Над 200 представители на най-големите рекламодатели и рекламни агенции в България проследиха тази вечер презентацията на изданията на Медийна група България Холдинг (МГБХ). Те се запознаха с точките на пресичане между рекламата и клиентите в онлайн продуктите на медийната група, както и в нейните печатни издания.

Премиерът Бойко Борисов връчи традиционната статуетка на Никола Добрев 

Мистър Икономика на 2015-а стана шефът на КЦМ 2000 Никола Добрев. Той получи наградата от премиера Бойко Борисов.
Мисис Икономика за 2015 г. пък е Петя Димитрова - изпълнителен директор на Пощенска банка. Призът й бе връчен от Иван Папазов, шеф на “Винпром Пещера”,
Премиерът Бойко Борисов връчи традиционната статуетка на Никола Добрев Мистър Икономика на 2015-а стана шефът на КЦМ 2000 Никола Добрев. Той получи наградата от премиера Бойко Борисов. Мисис Икономика за 2015 г. пък е Петя Димитрова - изпълнителен директор на Пощенска банка. Призът й бе връчен от Иван Папазов, шеф на “Винпром Пещера”,
Октомври е последния месец за тази година, при който хазната е с излишък от 63,9 млн. лв. Дефицит от 457 млн. лв. за ноември очаква финансовото министерство, съобщиха оттам. За сравнение за същия период на 2014 г. дефицитът бе 1 600,7 млн. лв., което означава, че като относителен дял в БВП бюджетната позиция се подобрява с 1,4 процентни пункта.
Октомври е последния месец за тази година, при който хазната е с излишък от 63,9 млн. лв. Дефицит от 457 млн. лв. за ноември очаква финансовото министерство, съобщиха оттам. За сравнение за същия период на 2014 г. дефицитът бе 1 600,7 млн. лв., което означава, че като относителен дял в БВП бюджетната позиция се подобрява с 1,4 процентни пункта.
Бюджет 2016 бе приет от бюджетната комисия. От него бяха извадени текстовете, които орязваха парите за полицаи и военни и предизвикаха масовите им протести. Предложението бе на шефката на комисията Менда Стоянова и бе подкрепено единодушно.
На извънредно заседание в понеделник комисията гласува трите бюджета - на държавата,
Бюджет 2016 бе приет от бюджетната комисия. От него бяха извадени текстовете, които орязваха парите за полицаи и военни и предизвикаха масовите им протести. Предложението бе на шефката на комисията Менда Стоянова и бе подкрепено единодушно. На извънредно заседание в понеделник комисията гласува трите бюджета - на държавата,
В добрия сценарий цената на тока може да скочи с 15 процента, а в лошия – с до 30-35 процента. Това посочи пред bTV депутатът от БСП и експерт по енергетика Таско Ерменков.
Според него, ако либерализацията на пазара се прави „умно и постепенно”, подобен голям скок няма да има. „Ако въведат малко по-плавен период на въвеждане на борсовите цени с
В добрия сценарий цената на тока може да скочи с 15 процента, а в лошия – с до 30-35 процента. Това посочи пред bTV депутатът от БСП и експерт по енергетика Таско Ерменков. Според него, ако либерализацията на пазара се прави „умно и постепенно”, подобен голям скок няма да има. „Ако въведат малко по-плавен период на въвеждане на борсовите цени с
Около 200 млн. лв. годишно са приходите от винетки, които отиват за зимно поддържане, превантивен ремонт и попълване на дупки. С новата цена се очакват приходи от 270 млн. лв. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова в предаването „Още от деня” по БНТ.”
При 20 хиляди км.
Около 200 млн. лв. годишно са приходите от винетки, които отиват за зимно поддържане, превантивен ремонт и попълване на дупки. С новата цена се очакват приходи от 270 млн. лв. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова в предаването „Още от деня” по БНТ.” При 20 хиляди км.
Президентът на Турция Реджеп Ердоган определи обвиненията към страната му за купуване на петрол от групировката „Ислямска държава“ като аморални. Това той каза пред журналисти във Франция, съобщи ТАСС.
„Ние не сме толкова безчестни, че да купуваме петрол от терористи. Ако бъде доказано, че го правим, аз ще напусна поста си.
Президентът на Турция Реджеп Ердоган определи обвиненията към страната му за купуване на петрол от групировката „Ислямска държава“ като аморални. Това той каза пред журналисти във Франция, съобщи ТАСС. „Ние не сме толкова безчестни, че да купуваме петрол от терористи. Ако бъде доказано, че го правим, аз ще напусна поста си.
Русия има основания да предполага, че руският самолет Су-24 е бил свален с цел гарантиране сигурността на доставките на петрол в Турция от забранената в Русия групировка „Ислямска държава“, каза президентът на Русия Владимир Путин, цитиран от РИА Новости.
„Ние имаме всички основания да предполагаме,
Русия има основания да предполага, че руският самолет Су-24 е бил свален с цел гарантиране сигурността на доставките на петрол в Турция от забранената в Русия групировка „Ислямска държава“, каза президентът на Русия Владимир Путин, цитиран от РИА Новости. „Ние имаме всички основания да предполагаме,
Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова се срещна днес с министърката на вътрешните работи на САЩ Сали Джуъл. По време на разговорите Сали Джуъл потвърди намерението на администрацията на САЩ да работи за възстановяване на американското финансиране на организацията.
Ирина Бокова благодари за подкрепата на САЩ за стратегията за защита на
Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова се срещна днес с министърката на вътрешните работи на САЩ Сали Джуъл. По време на разговорите Сали Джуъл потвърди намерението на администрацията на САЩ да работи за възстановяване на американското финансиране на организацията. Ирина Бокова благодари за подкрепата на САЩ за стратегията за защита на
ЕС може да въведе безвизов режим с Турция още през есента на 2016 г., ако бъдат изпълнени всички критерии, заяви шефът на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер след срещата на върха на съюза и Турция в неделя в Брюксел. Основната тема в нея бе миграционната криза.
Турският премиер Ахмет Давутоглу заяви, че първият доклад в рамките на визовата
ЕС може да въведе безвизов режим с Турция още през есента на 2016 г., ако бъдат изпълнени всички критерии, заяви шефът на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер след срещата на върха на съюза и Турция в неделя в Брюксел. Основната тема в нея бе миграционната криза. Турският премиер Ахмет Давутоглу заяви, че първият доклад в рамките на визовата
Стотици товарни камиони са се насочили към Москва, за да я окупират в знак на протест срещу въведената наскоро в Русия система за плащане на километър при пренос на товари по пътищата.Около 300 собственици на фирми за товарни превози и шофьори на тирове бяха решили да проведат протестна акция още в понеделник.
Стотици товарни камиони са се насочили към Москва, за да я окупират в знак на протест срещу въведената наскоро в Русия система за плащане на километър при пренос на товари по пътищата.Около 300 собственици на фирми за товарни превози и шофьори на тирове бяха решили да проведат протестна акция още в понеделник.
Супа от ряпа, предястие от миди “Сен Жак” на пара, диетично бяло пилешко месо, жито с пресни билки, приготвено като ризото, и торта “Париж-Брест” бяха приготвени за обеда на лидерите на конференцията, съобщиха френски медии. Според френския външен министър Лоран Фабиус менюто съчетава превъзходните качества на френската гастрономия и спазването
Супа от ряпа, предястие от миди “Сен Жак” на пара, диетично бяло пилешко месо, жито с пресни билки, приготвено като ризото, и торта “Париж-Брест” бяха приготвени за обеда на лидерите на конференцията, съобщиха френски медии. Според френския външен министър Лоран Фабиус менюто съчетава превъзходните качества на френската гастрономия и спазването
Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун предложи по време на световната среща за климата в Париж инициатива за обезпечаването на стабилността на климата, която може да спасява над 20 хиляди човешки живота годишно и да носи икономически ползи, съобщава РИА Новости.
Говорейки по време на заседание посветено на устойчивостта на климата,
Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун предложи по време на световната среща за климата в Париж инициатива за обезпечаването на стабилността на климата, която може да спасява над 20 хиляди човешки живота годишно и да носи икономически ползи, съобщава РИА Новости. Говорейки по време на заседание посветено на устойчивостта на климата,
Турция арестува 3-ма висши военни за ръководене на терористична организация, шпионаж и заговор за държавен преврат, съобщи в. “Заман”. Задържани са двама генерали и един полковник. Обвиненията им са в рамките на разследване на извършена проверка на няколко товарни камиона на турското разузнаване. Превозните средства били спрени от полицията в
Турция арестува 3-ма висши военни за ръководене на терористична организация, шпионаж и заговор за държавен преврат, съобщи в. “Заман”. Задържани са двама генерали и един полковник. Обвиненията им са в рамките на разследване на извършена проверка на няколко товарни камиона на турското разузнаване. Превозните средства били спрени от полицията в
До министър-председателя Ахмет Давутоглу: За щастие, пилотите ни не са толкова нервни, колкото турските по отношение на руските. Това написа премиерът на Гърция Алексис Ципрас в необичайна онлайн коресподенция с турския си колега, визирайки свалянето на руския самолет от турски изтребители, съобщи АП.
До министър-председателя Ахмет Давутоглу: За щастие, пилотите ни не са толкова нервни, колкото турските по отношение на руските. Това написа премиерът на Гърция Алексис Ципрас в необичайна онлайн коресподенция с турския си колега, визирайки свалянето на руския самолет от турски изтребители, съобщи АП.
Сирийската правителствена армия е обсадила стратегическия град Салма в Сирия, след като превзе ключов хълм в района, съобщи РИА Новости. Салма се явява последният и най-голям укрепен център на “Ислямска държава” в провинция Латакия. Според говорителя на армията на президента Башар Асад в началото на сраженията в района е имало около 10 хиляди
Сирийската правителствена армия е обсадила стратегическия град Салма в Сирия, след като превзе ключов хълм в района, съобщи РИА Новости. Салма се явява последният и най-голям укрепен център на “Ислямска държава” в провинция Латакия. Според говорителя на армията на президента Башар Асад в началото на сраженията в района е имало около 10 хиляди
Американският президент Барак Обама е призовал Владимир Путин да намали напрежението с Турция, съобщава NBC News, цитирана от
Американският президент Барак Обама е призовал Владимир Путин да намали напрежението с Турция, съобщава NBC News, цитирана от "Фокус". Обама и Путин са се срещнали в кулоарите на световната среща за климата в Париж. Белият дом съобщи, че Обама е заявил пред Путин, че сирийският президент Владимир Путин трябва да се оттегли от власт,
Премиерът на Белгия Шарл Мишел настоя за спешно създаване на европейско ЦРУ, съобщи АП. Агенцията ще обединява информацията за заподозрени радикални лица, твърди Мишел. Според него липсата на обмен на данни между страните е в основата на успеха на терористите. Службите в Брюксел вече са съставили списък с 828 радикализирани белгийци,
Премиерът на Белгия Шарл Мишел настоя за спешно създаване на европейско ЦРУ, съобщи АП. Агенцията ще обединява информацията за заподозрени радикални лица, твърди Мишел. Според него липсата на обмен на данни между страните е в основата на успеха на терористите. Службите в Брюксел вече са съставили списък с 828 радикализирани белгийци,
Свалянето на руския фронтови бомбардировач Су-24 на сирийско-турската граница доведе до непрестанно ескалиращ международен скандал. И Москва, и Анкара са убедени, че са прави.
Турция твърди, че е свалила самолета, който е навлязъл в нейното въздушно пространство (макар и за едва 17 секунди), след като не е реагирал на предупрежденията да обърне
Свалянето на руския фронтови бомбардировач Су-24 на сирийско-турската граница доведе до непрестанно ескалиращ международен скандал. И Москва, и Анкара са убедени, че са прави. Турция твърди, че е свалила самолета, който е навлязъл в нейното въздушно пространство (макар и за едва 17 секунди), след като не е реагирал на предупрежденията да обърне
Борбата с климатичните промени не е само морално задължение, а налага да бъдат преосмислени подходите за постигане на икономически растеж. Това заяви президентът Росен Плевнелиев, който участва в Париж в Срещата на върха в рамките на 21-вата Конференция на страните по Рамковата конвенция на ООН по изменение на климата,
Борбата с климатичните промени не е само морално задължение, а налага да бъдат преосмислени подходите за постигане на икономически растеж. Това заяви президентът Росен Плевнелиев, който участва в Париж в Срещата на върха в рамките на 21-вата Конференция на страните по Рамковата конвенция на ООН по изменение на климата,

Григор Димитров имаше специални гости по време на демонстративния мач срещу Гаел Монфис. Най-добрият тенисист бе поканил в “Арена Армеец” талантливи българчета, отличени за големи успехи в областите “Изкуства”, “Наука” и “Спорт” от фондация “Димитър Бербатов”. Лауреат на фондацията е и самият Григор.
Григор Димитров имаше специални гости по време на демонстративния мач срещу Гаел Монфис. Най-добрият тенисист бе поканил в “Арена Армеец” талантливи българчета, отличени за големи успехи в областите “Изкуства”, “Наука” и “Спорт” от фондация “Димитър Бербатов”. Лауреат на фондацията е и самият Григор.
За голямо разочарование на президента на МОК Томас Бах неговата родина Германия няма да има представител сред кандидатите за летните олимпийски игри през 2024 г. Мераци имаше Хамбург. За целта в северния пристанищен град бе проведен референдум. 51,6 процента от жителите на Хамбург отговориха с “не” на въпроса искате ли олимпиада.
“Много жалко.
За голямо разочарование на президента на МОК Томас Бах неговата родина Германия няма да има представител сред кандидатите за летните олимпийски игри през 2024 г. Мераци имаше Хамбург. За целта в северния пристанищен град бе проведен референдум. 51,6 процента от жителите на Хамбург отговориха с “не” на въпроса искате ли олимпиада. “Много жалко.
Правещият страхотен сезон с екипа на “Байерн” капитан на националния отбор на Полша Роберт Левандовски получи 4 грамоти от Книганата на рекордите “Гинес” зарада 5-те си гола във вратата на “Волфсбург” в рамките на 9 мин при победата с 5:1 на баварския гранд в Бундеслигата.
27-годишният счупи следните постижения.
Правещият страхотен сезон с екипа на “Байерн” капитан на националния отбор на Полша Роберт Левандовски получи 4 грамоти от Книганата на рекордите “Гинес” зарада 5-те си гола във вратата на “Волфсбург” в рамките на 9 мин при победата с 5:1 на баварския гранд в Бундеслигата. 27-годишният счупи следните постижения.


Сваленият от Турция руски изтребител доведе до вето в първенството на най-голямата държава по територия в света. “Спорт експрес” съобщи, че спортният министър Витали Мутко е забранил на руските клубове да привличат турски футболисти.
В момента във Висшата лига има само един такъв. Това е съотборникът на Благо Георгиев в “Рубин” (Казан) Гьокдениз
Сваленият от Турция руски изтребител доведе до вето в първенството на най-голямата държава по територия в света. “Спорт експрес” съобщи, че спортният министър Витали Мутко е забранил на руските клубове да привличат турски футболисти. В момента във Висшата лига има само един такъв. Това е съотборникът на Благо Георгиев в “Рубин” (Казан) Гьокдениз
Народната мъдрост, че крушата не пада по-далеч от дървото, намери поредното си потвърждение. Един от синовете на легендарния Зинедин Зидан - Лука, повтори знаменития му удар с глава в гърдите на Марко Матераци по време на финала на псветовното в Германия през 2006 г. и също бе изгонен като баща си. Инцидентът стана в мача между вторите отбори на
ГЕРГАНА РУСАНОВА
Камен Донев напълни зала “Арена Арнеец” с театрално представление. Пред 12 000 души актьорът влезе в ролята си на учител, който провежда своята лекция за сватбите.
Кулминацията на вечерта беше моментът, в който двойка млади влюбени се качи на сцената. Момчето падна на колене и каза на приятелката си: “Искам всеки следващ ден да
ГЕРГАНА РУСАНОВА Камен Донев напълни зала “Арена Арнеец” с театрално представление. Пред 12 000 души актьорът влезе в ролята си на учител, който провежда своята лекция за сватбите. Кулминацията на вечерта беше моментът, в който двойка млади влюбени се качи на сцената. Момчето падна на колене и каза на приятелката си: “Искам всеки следващ ден да

“Да си оперен певец е най-прекрасната професия на света. А да ме питате коя е любимата ми роля е все едно да искате от мен да посоча люмибия си внук”, каза легендарният тенор на пресконференция в София.
Прощалното турне на Хосе Харерас, което ще мине и през София, ще продължи около две години. “Това ще ми даде възможност да посетя отново повечето
“Да си оперен певец е най-прекрасната професия на света. А да ме питате коя е любимата ми роля е все едно да искате от мен да посоча люмибия си внук”, каза легендарният тенор на пресконференция в София. Прощалното турне на Хосе Харерас, което ще мине и през София, ще продължи около две години. “Това ще ми даде възможност да посетя отново повечето
“Приятел” се казва най-новата песен на Лео, в която италианецът, заселил се у нас, разказва откровено живота си.
“Участвал съм в сбивания, влизал съм в ареста, но ми останаха много добри приятели от онези години. Всичко, което го има в клипа, съм го правил, за съжаление - бил съм се по дискотеки и стадиони, участвал съм в кражби.
“Приятел” се казва най-новата песен на Лео, в която италианецът, заселил се у нас, разказва откровено живота си. “Участвал съм в сбивания, влизал съм в ареста, но ми останаха много добри приятели от онези години. Всичко, което го има в клипа, съм го правил, за съжаление - бил съм се по дискотеки и стадиони, участвал съм в кражби.
Преди около 5 години, когато отишла да търси ботуши за Дядо Коледа на Женския пазар в София, Мариела Скендерова видяла няколко чифта галоши. По това време работела в рекламна агенция и организирала коледно парти. Галошите не били обикновени, а шарени – имало сини, зелени и червени. Хрумнало ѝ да вземе по един чифт,
Преди около 5 години, когато отишла да търси ботуши за Дядо Коледа на Женския пазар в София, Мариела Скендерова видяла няколко чифта галоши. По това време работела в рекламна агенция и организирала коледно парти. Галошите не били обикновени, а шарени – имало сини, зелени и червени. Хрумнало ѝ да вземе по един чифт,
Бронзовата портретна глава на Севт ІІІ - един от емблематичните паметници от фонда на Националния археологически музей, вече е сред най-често канените наши артефакти за участия в престижни изложби в чужбина, съобщават от Министерството на културата.
Само преди броени дни бронзовият Севт ІІІ – истински шедьовър на античното изкуство,
Бронзовата портретна глава на Севт ІІІ - един от емблематичните паметници от фонда на Националния археологически музей, вече е сред най-често канените наши артефакти за участия в престижни изложби в чужбина, съобщават от Министерството на културата. Само преди броени дни бронзовият Севт ІІІ – истински шедьовър на античното изкуство,
През нощта над страната облачността ще започне да се увеличава. Минималните температури ще са между 2° и 7°. Утре ще бъде с разкъсана, по-често значителна над западната част от страната средна и висока облачност.
Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи „Фокус”.
През нощта над страната облачността ще започне да се увеличава. Минималните температури ще са между 2° и 7°. Утре ще бъде с разкъсана, по-често значителна над западната част от страната средна и висока облачност. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи „Фокус”.
Цяло Белозем отдъхна, след като 39-годишната Стоянка Генчева беше откарана с линейка в пловдивския психодиспансер. Това стана по настояване на съседи и на кмета Иван Тачев.
Три дни селото беше настръхнало срещу младата жена, която в петък запали къщата и в нея изгоря баща й Марко Генчев. Хората подозират,
Цяло Белозем отдъхна, след като 39-годишната Стоянка Генчева беше откарана с линейка в пловдивския психодиспансер. Това стана по настояване на съседи и на кмета Иван Тачев. Три дни селото беше настръхнало срещу младата жена, която в петък запали къщата и в нея изгоря баща й Марко Генчев. Хората подозират,
Укриват данъци с продажби на задлъжнели фирми на роми
600 от общо 1700 таксита в Пловдив не са плащали каквито и да било данъци. Укрити са налози за над 1,7 милиона лева. Това е установила съвместна проверка на окръжната прокуратура, Икономическа полиция и НАП, която е била образувана през март т.г. и все още не е приключила.
Укриват данъци с продажби на задлъжнели фирми на роми 600 от общо 1700 таксита в Пловдив не са плащали каквито и да било данъци. Укрити са налози за над 1,7 милиона лева. Това е установила съвместна проверка на окръжната прокуратура, Икономическа полиция и НАП, която е била образувана през март т.г. и все още не е приключила.
Многомилионна инвестиция ще бъде реализирана във Велико Търново до 2017 г., стана ясно след среща на заместник-кмета на старопрестолния град Снежана Данева-Иванова и изпълнителния директор на „Кроношпан България” ЕООД Асен Ников. Снежана Данева-Иванова връчи на шефа на фирмата строително разрешение за реализиране на бъдещите инвестиционни
Многомилионна инвестиция ще бъде реализирана във Велико Търново до 2017 г., стана ясно след среща на заместник-кмета на старопрестолния град Снежана Данева-Иванова и изпълнителния директор на „Кроношпан България” ЕООД Асен Ников. Снежана Данева-Иванова връчи на шефа на фирмата строително разрешение за реализиране на бъдещите инвестиционни
Ненчо Балабанов замина за Брюксел. Там комедийният актьор не е на важен политически форум, а на гости на брат си. За разлика от него Георги Балабанов не е в развлекателния бизнес, а се занимава само със сериозни теми. Той е политически съветник на Николай Бареков в Европарламента. Завършил е икономика в Стопанската академия в Свищов.
Ненчо Балабанов замина за Брюксел. Там комедийният актьор не е на важен политически форум, а на гости на брат си. За разлика от него Георги Балабанов не е в развлекателния бизнес, а се занимава само със сериозни теми. Той е политически съветник на Николай Бареков в Европарламента. Завършил е икономика в Стопанската академия в Свищов.Ads and other info can go over in this area. You can edit this content area by logging into your manager area and visiting the content section. Edit the item titled "Right Menu Area".